TAKER KARLSON RAZOTKRIVA SOROŠA: Viktor Orban i američki voditelj o borbi protiv globalističkih tendencija

S. R.

28. 01. 2022. u 19:14

VODITELj Foks njuza Taker Karlson i njegov tim idu u Mađarsku na intervju sa premijerom zemlje Viktorom Orbanom, a tema će biti tajni rat koji, kako se navodi, vodi milijarder Džordž Soroš u filmu „Taker Karlson Originali: Mađarska protiv Soroša: Borba za civilizaciju“.

ТАКЕР КАРЛСОН РАЗОТКРИВА СОРОША: Виктор Орбан и амерички водитељ о борби против глобалистичких тенденција

Foto: Pritnsrkin Foks Nation/EPA/ilustracija

Karlson razgovara sa premijerom Viktorom Orbanom, koji ima dugu i komplikovanu istoriju sa Sorošem. Viktor Orban je pohađao Univerzitet Oksford sa stipendijom Soroš fondacije pre nego što je ušao u svet politike.

Uprkos tome što je ušao na univerzitet kao Sorošev štićenik, Orban je brzo stvorio sopstveni identitet kao antikomunista i mađarski nacionalista, odstupajući od Soroševih globalističkih tendencija.

Orban kaže da je Soroš, čovek sa velikim ekonomskim i političkim dometom, vrsta čoveka koji nikada nije poštovao tradiciju mađarskog naroda. Umesto toga, Soroš je ojačao sopstvena filozofska i ideološka ubeđenja sa ciljem da ih nametne Mađarskoj i širem modernom svetu.

Za razliku od pretnje Sovjeta i Osmanlija, Soroš i njegova armada neprofitnih organizacija (NVO) koristili su „suptilniji“ oblik ratovanja. Šireći svoja politička mišljenja preko organizacija koje je finansirao, Soroš ih je naterao da nekritički i sa visokim nivoom agresije ponavljaju njegove poruke u medijima širom sveta, kaže Orban.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024