BRITANSKI premijer Boris Džonson prokomentarisao je jučerašnji incident sa britanskim razaračem „Defender“ rekavši da je taj brod plovio u skladu sa zakonom budući da zvanični London ne priznaje teritorijalne pretenzije Rusije prema Krimu.

Miki Zg

24.06.2021. 19:11

Gosp. B.DŽonson ,posada razarača Defender je imala sreću jer su je dijelile minute da potonu na dno kako Vi kažete ukrajinske teritorije -voda .Vjerojatno bo vi to politički iskoristili za napade na Rusiju kako Englezi koriste vijekovima .Podsjetio bi čitaoce kako su ti licemjeri napali Argentinu zbog Foklanda !

Šumadinac

24.06.2021. 19:19

Pa kad nisu Ruske vode napred. Britanci plovite , neka Rusi naprave konzerve za sardine od vaših razarača , valjda ce srediti i premijerevu frizuru !

alex roth

24.06.2021. 19:40

ne secam se da su englezi tokom agresivne istorije postovali prava drzava koje su oni kao kolonizatori nipodastavali.istina sa rusijom su se prevarili ali ce i da se na viknu inace ce ostati samo engleska,bez skotske,irske i drugih delova "kraljevstva:

Srđan

25.06.2021. 03:20

Rusi mogu za manje od pet minuta da zatvore sva radna mesta u Britaniji, i za isto toliko ili manje vremena da izbrišu Britaniju sa geografske karte - !!!