MILA (31) UBIJENA U BERLINU: Otišla iz Hrvatske da svojoj maloletnoj deci obezbedi bolji život

Novosti onlajn

21. 10. 2020. u 22:54

МИЛА (31) УБИЈЕНА У БЕРЛИНУ: Отишла из Хрватске да својој малолетној деци обезбеди бољи живот

Foto: AP

STRAŠAN zločin potresao je berlinsko naselje Mite, gde je brutalno ubijena samohrana majka dvoje dece iz Hrvatske.

Mila Š. (31) ubijena je prošlog petka u stanu u kojem je živela, a kako navode berlinski mediji, muškarac (35) sam se prijavio tamošnjoj policiji, priznao ubistvo i rekao pripadnicima organa reda gde da dođu.

- Mila je duže vremena u Nemačkoj gde je radila kako bi osigurala deci bolju budućnost. Ona nije živela s tim muškarcem. Da jeste, rekla bi mi. Kako sam razumeo od policije, to je neka osoba koju je poznavala, ne znam ko je on. Znamo da je došla Hitna pomoć, nisu uspeli da je reanimiraju - rekao je za “24 sata” vidno potreseni brat preminule žene objašnjavajući kako su uopšte saznali za ovaj užas i kako konkretno ništa ne znaju o ovome.

- Došli su nam neki nepoznati ljudi. Uopšte ne znam koji su to ljudi, oni su samo došli sa brojem telefona. Rekli su nam da se dogodilo to i to i da zovemo berlinsku policiju. Mi smo zvali i oni su nam sve potvrdili, odnosno samo su nam potvrdili da je Mila žrtva ubistva. Apsolutno ništa drugo ne znamo. Biće sahranjena na imotskom groblju, nadamo se do nedelje - rekao je Milin brat za hrvatski portal.

Njena maloletna deca nisu bila s njom u Nemačkoj, već su živela s babom i dedom kako bi se školovali u Hrvatskoj.

- Mila je redovno posećivala decu, stalno ih je zvala telefonom, razgovarala sa njima, brinula se - tužno zaključuje brat.

Ova 31-godišnja žena iz Hrvatske tokom boravka u Nemačkoj radila je uglavnom u ugostiteljstvu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)