"JEFTINIJE JOJ JE DA PLATI KAZNU": Otkriven identitet devojke koja je natočila gorivo, pa dala gas (VIDEO)

Novosti online

17. 06. 2022. u 22:04

OTKRIVEN je identitet devojke, koja je u prošlu subotu na benzinskoj pumpi u Han Pločama nasula goriva za 100 evra (200 KM) i pobegla.

ЈЕФТИНИЈЕ ЈОЈ ЈЕ ДА ПЛАТИ КАЗНУ: Откривен идентитет девојке која је наточила гориво, па дала гас (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/Crna Hronika Media

Ovo je rekao vlasnik pumpe Tihomir Matošević.

– Mislim da su je pronašli. Policija radi svoj posao, ne znam šta će dalje biti. Ne znam ko je. Neko ju je prepoznao na videu i javio – rekao je Matošević.

Međutim, za sada iz MUP SBK nema potvrde o ovoj informaciji.

Podsećamo, na benzinskoj pumpi Tioil u Han Pločama je došla devojka kako bi nasula gorivo.

Nakon što joj je radnik benzinske pumpe nasuo gorivo, devojka je sela u auto i udarila po gasu, te pobegla. Radnik je odmah utrčao u benzinsku stanicu, ali ona je velikom brzinom napustila pumpu.

Vlasnik pumpe Tihomir Matošević tada je rekao da nije šokiran ovim slučajem.

– Nije ni prvi ni poslednji put da se ovako nešto desi. Dobro pišu u komentarima, jeftinije je sada nasuti 200 KM goriva i kaznu platiti 150 KM. Još u prvih sedam dana ima mogućnost platiti 50 posto niže. Za 75 KM kazne dobije 200 KM goriva. Na kraju samo mi ostanemo oštećeni. Mogu samo reći da nije tačno da se taj iznos skida radniku sa plate. Preduzeće snosi taj trošak – rekao je Matošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)