DRAMA NA LETU ZAGREB-BRISEL: Policija iz aviona izvela 15 ljudi

Novosti online

26. 11. 2021. u 19:05

NA zagrebačkom aerodromu upravo se odvija neobična drama — iz prepunog aviona koji je trebalo da poleti za Brisel, izbačeno je 15 putnika iz, za sada, nepoznatih razloga.

ДРАМА НА ЛЕТУ ЗАГРЕБ-БРИСЕЛ: Полиција из авиона извела 15 људи

Foto: Tanjug/AP

Tome je svedočila i novinarka „Jutarnjeg lista“, Zrinka Korljan, koja je bila u avionu „Rajanera“.

Prema njenim rečima, stjuardi su toj grupi putnika rekli da moraju da napuste avion jer se, kako se navodi, u njemu nalaze ilegalno.

„Situacija kakvu još nisam doživela. Samo su im rekli da pokupe svoje stvari i da izađu. Krenuli su potom da kontrolišu i broj sedišta i ukrcanih putnika. Kada je to prošlo, obratio nam se kapetan. Rekao nam je da svi moramo da napustiti avion zbog ‘neke greške’“, navela je hrvatska novinarka.

One je dodala da su se putnici negodujući vratili u zgradu aerodroma.

Kaže da je na izlazu iz aviona primetila najmanje četiri policijska službenika koji su izolovali 15 putnika, sve muškarce.

„Jutarnji list“ izveštava da su se oko 17.45 putnici vratili u avion i da čekaju poletanje.

Aerodrom „Franjo Tuđman“ potvrdio je da se to dogodilo, ali su rekli da ne znaju detalje jer se, kako navode, radi o policijskom postupanju, odnosno da je policija naložila da se avion isprazni.

Ovim povodom portal se obratio i policijskoj upravi u Zagrebu, od koje očekuju da dobiju objašnjenje šta se dogodilo na aerodromu.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)