NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. DECEMBRA: Devica mora da pazi kome se poverava; Jarcu raste romantično raspoloženje

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

05. 12. 2020. u 22:36

PROČITAJTE šta vas narednih nedelju dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 6. ДО 13. ДЕЦЕМБРА: Девица мора да пази коме се поверава; Јарцу расте романтично расположење

Ilustracija Depositphotos

OVAN (21.3. - 20.4)

POSAO Muči vas veliko razočaranje. Shvatate da ste izloženi okrutnoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste verovali. Bezrazložno paničite jer imate zaštitu osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete koji su jedino važni.

LjUBAV Danima uživate u planiranju budućnosti, ali, čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Kako nedelja odmiče, tenzija između vašeg partnera i vas raste. Izbegavajte diskusije jer mogu pasti teške reči s obe strane.

ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

BIK (21.4. - 21.5)

POSAO Dobro se osećate, pa s tom vibracijom privlačite ljude sličnog profila. Priliv energije inicira rađanje novih ideja ili pokretanje projekata u kojima biste igrali važnu ulogu. Podrška pretpostavljenih lica obećava pozitivan ishod svega što ovih dana započnete. Ipak, važno je i da ostanete s obe noge na zemlji kako vas nalet optimizma ne bi preterano poneo.

LjUBAV Možda vam i nije sve potaman, ali kao da niste spremni da bilo šta preduzmete i svoj ljubavni život postavite onako kako vama odgovara. Ne gubite strpljenje jer ste svesni da je sve prolazno, pa i ova životna faza. Sve će se srediti kada voljena osoba bude inicirala ozbiljan razgovor.

ZDRAVLjE Vrtoglavica.

BLIZANCI (22.5. - 21.6)

POSAO Ovo je segment vašeg žvota koji, ovih dana, ne cveta. To ne iznenađuje jer se već neko vreme “gomila” teška energija i vi to osećate. Kraj nedelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su veće komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može ukazati i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

LjUBAV Ovde vam baš i ne cvetaju ruže jer u odnosu s voljenom osobom već neko vreme egzistira distanciranost. Nemate vremena da se posvetite tom problemu, čini vam se da imate preča posla. Planetarni raspored na nebu ukazuje na potencijalno eskaliranje partnerovog nezadovoljstva.

ZDRAVLjE Bolovi u sinusima.

RAK (22.6. - 22.7)

POSAO Dobro se osećate, raspoloženje raste. Trošite novac na sitna zadovoljstva, mada bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedelje, kada će se situacija bitno promeniti. Ukoliko ste često na točkovima, budite oprezni, naročito za vikend. Postoji opasnost i od fizičkih povreda, pa u tom smislu budite pažljivi, naročito na javnom mestu.

LjUBAV Dugo odlažete rešavanje nekih problema, pa vas nakupljeno nezadovoljstvo ozbiljno mući. Bez obzira na to šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe izostaje. Oni koji su slobodni trebalo bi da zadrže takav status, u protivnom bi svako otpočinjanje ljubavne veze bilo nepovoljno.

ZDRAVLjE Problemi sa stomakom.

LAV (23.7. - 22.8)

POSAO Tokom ovog perioda mogli biste da potpišete ugovor ili da postignete čvrst dogovor o novoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može prevideti neke detalje, pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Pažljivo birajte reči, mogući su nesporazumi.

LjUBAV Neobično vas privlači osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer, koliko god budete obazrivi, vaša tajna može biti otkrivena na neprijatan način.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

DEVICA (23.8. - 22.9)

POSAO Povoljan period za aktiviranje posla. Planetarni aspekti obećavaju dobar ishod ukoliko sredinom nedelje napravite iskorak iz dosadašnje rutine. To može biti pokretanje nečeg što će funkcionisati na neobičan način. Ipak, bilo bi dobro da budete i oprezni, naročito ukoliko baratate dokumentima i papirima. Moguće su greške i previdi.

LjUBAV Šta god uradili i kako god se postavili ovih dana, vi ste na optuženičkoj klupi. U svetlu toga, radi preventive, osigurajte sva polja gde ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se poveravate, jedan od prijatelja vas nehotice može izdati.

ZDRAVLjE Čuvajte se povreda.

VAGA (23.9. - 22.10)

POSAO Trenutno se nalazite na prekretnici. Potrebno je da donesete važne odluke, ali ni jedno rešenje vam nije po volji. Nudi vam se partnerstvo koje nema neke obećavajuće karakteristike, ali vama je to neodoljivo privlačno. Osim toga, moguća su previranja u vašem radnom okruženju u okviru koga vi izlazite na čelnu poziciju koja vam ne prija.

LjUBAV Potreban vam je predah koji biste proveli u društvu voljene osobe ili porodice. Čini vam se da od partnera ne dobijate neophodnu podršku. Ako svoju preosetljivost svedete na minimum, shvatićete da niste sami i da je ono što dobijate od voljenih sasvim dovoljno za vaše t potrebe.

ZDRAVLjE Problemi s vidom.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11)

POSAO Mnogo toga ste započeli, na više strana manji projekti koji vam se, svaki za sebe, mnogo dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju, pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom periodu će se isplatiti. U svakom poslu postoje faze uspona i padova, pa tako i kod vas.

LjUBAV Imate osećaj da ne uspevate da doprete do voljene osobe. Bez obzira na to da li ste u vezi ili niste, ovih dana kao da vam je to polje uspavano. Ukoliko vam se čini da je ovo zatišje pred buru, u pravu ste. Najbolji savet za vas je da prištedite energiju i sačekate povoljne dane.

ZDRAVLjE Alergije.

STRELAC (23.11. - 21.12)

POSAO Mešate posao i privatan žvot, pa vam to ovih dana može dodatno otežati situaciju koja je, ionako, već neko vreme napeta. Postoji i dobra strana ovih planetarnih aspekata, a to je veliki potencijal koji ćete iskoristiti ukoliko prionete na posao i sve usputne provokacije prećutite. Zaštitu dobijate od osoba s kojima ste nekada radili.

LjUBAV Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ovih dana vam se približavaju osobe koje vam nekako ne priliče. Da li se radi o razlici u godinama ili bračnom statusu, postoji velika prepreka preko koje ne prelazite. Ukoliko biste prihvatili udvaranje, računajte na to da romansa neće zaživeti.

ZDRAVLjE Čuvajte se prehlade.

JARAC (22.12. - 20.1)

POSAO Sve što radite ovih dana postaje preterano zamorno. Sa svih strana ste pritisnuti, niste sigurni koji je to pravi trenutak kada je u redu da se zaustavite, podvučete crtu i saopštite svima da je dosta. Uz sve ovo osećate se izdano jer izostaje i podrška na koju ste računali. Budite strpljivi i iznad svega pažljivi, kako biste što bezbolnije prošli ovaj period.

LjUBAV Romantično raspoloženje se uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite pažnju i poklonite svoje slobodno vreme. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

ZDRAVLjE Nesanica.

VODOLIJA (21.1. - 19.2)

POSAO Krenule su značajne promene koje se tiču vašeg poslovanja. Pre nego što se to realizuje do kraja, neophodno je da savladate neke nove veštine. Taj uslov koji vam je predočen budi u vama uznemirenost i pojačava nervozu koju teško kontrolišete. Pre nego što donesete ishitrene odluke, dobro razmislite šta gubite ukoliko se pobunite.

LjUBAV Podrška voljene osobe vam je od neprocenjive važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da niste centar sveta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

ZDRAVLjE Čuvajte se infekcija.

RIBE (20.2. - 20.3)

POSAO Nikako da stigne rešenje od koga vam mnogo toga zavisi. Neki ljudi su vam, verovatno, podgrejavali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period jer uskoro stižu promene, a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vreme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrešenje svega sada ne vidite.

LjUBAV Na partera emitujete nestabilno raspoloženje. Pritisak pod kojim se nalazite nije uzrokovan njegovim ponašanjem, pa zbog toga budite obazrivi da ne napravite štetu koju biste kasnije teško popravili. Kraj nedelje može biti izuzetno napet, izbegnite ozbiljne razgovore i svađu.

ZDRAVLjE Problemi s kožom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MOLILI SMO DA NAM NE UBIJU MAJKU: Životna tragedija Miše Janketića - presudili joj četnici jer je bila partizanska žena