NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. JULA: Pred Rakom je zanimljiv susret, Devicu očekuju tenzije sa partnerom, Strelac da pazi gde ulaže novac

Astrolog: Marina Jungić Milošević

15. 07. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 16. do 22. jula, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 16. ДО 22. ЈУЛА: Пред Раком је занимљив сусрет, Девицу очекују тензије са партнером, Стрелац да пази где улаже новац

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o  sedmičnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o nedeljnom horoskopu.

 

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sa mladim Mesecom u kući privatnog biznisa, posle 17. jula, novac vam pristiže preko novog posla. Zbog opozicije između vašeg vladaoca Marsa i Saturna, simbola strogosti i discipline u kući neprijatelja, već početkom perioda, trebalo bi da imate više razumevanja za saradnike i kolege. Pluton, vaš suvladalac i simbol bogatstva, podstiče martovske Ovnove na akciju.

Ljubav Iskoristite naklonost planeta do 22. jula za sređivanje stambenog prostora, zajedno sa voljenom osobom. Venera, vladalac partnerskih odnosa, uskoro kreće retrogradnim hodom preko kuće ljubavi, donoseći vam susrete sa starim simpatijama. Zauzeti Ovnovi mogu doći u iskušenje da uđu u tajnu romansu.

Zdravlje Problemi sa krvnim pritiskom.

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Osećate da ste pred ostvarenjem svojih ciljeva, naročito ako ste majski Bik. Napet aspekt između Marsa u Devici i Saturna u znaku Riba, simbolizuje izazove koji očekuju sportiste i sve one koji se bave poslom zbog koga su prisutni u javnosti. U drugoj polovini perioda, možete da se oslonite na pomoć starijih saradnika i kolega.

Ljubav U vreme mladog Meseca u Raku, oko 17. jula, susret sa zanimljivom osobom može prerasti u vezu. Sa vašim vladaocem, Venerom, planetom ljubavi u polju doma i porodice, razmišljate o braku, a ako ste već uplovili u bračne vode, verovatno planirate renoviranje ili kupovinu stana.

Zdravlje Izbegavajte gazirane i hladne napitke.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Pred vama je nedelja ispunjena brojnim kontaktima i kraćim putovanjima u inostranstvo. U vreme mladog Meseca u Raku, oko 17. jula, u astrološkom polju novca, možete da započnete nov posao, posebno ako se radi o nekoj privatnoj ili porodičnoj delatnosti. Pripremate se za dogovore sa osobama iz inostranstva i planirate nove aranžmane.

Ljubav Sredinom perioda, izbegavajte rasprave sa ukućanima, zbog napetog aspekta između planete sukoba u kući doma i porodice i planete discipline u kući autoriteta. Pozicija Venere, simbola ljubavi, donosi vam poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu. Lav vam, na romantičan način, daje do znanja da mu se dopadate.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Profimedia

Rak (21. 6 - 22. 7)

Posao Sunce još ove nedelje boravi u vašem znaku, i to blizu Merkura, što vam daje njuh za biznis i dobru procenu poslovnih šansi. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući karijere, 17. jula, uživaćete naklonost žena, ali napet aspekt sa Plutonom opominje na oprez u komunikaciji sa Rakom ili Škorpijom. Krajem nedelje, uspeh očekuje umetnike i lekare.

Ljubav Početkom perioda, napet aspekt između Marsa u kući mentalnog stanja i retrogradnog Saturna, simbola ograničenja, može da dovede do rasprave sa voljenom osobom. Pozicija Venere, planete ljubavi u toplom i velikodušnom Lavu, donosi vam susret sa šarmantnim umetnikom ili sportistom.

Zdravlje Izbegavajte konzerviranu hranu.

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 23. 8)

Posao Sa naglašenim astrološkim poljem karijere, ove nedelje trebalo bi da iskoristite povoljne šanse za bolju zaradu. Ipak, zbog opozicije između planeta akcije i odugovlačenja, Marsa i Saturna u poljima novca i opasnosti, izbegavajte rizične investicije i nepotrebne troškove. U vreme mladog Meseca, oko 17. jula, uspeh očekuje umetnike, posebno glumce.

Ljubav Već početkom perioda, moguće su rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, zbog finansija ili ljubomore. Neko koga poznajete preko posla, u drugoj polovini nedelje, potrudiće se da vam na romantičan način pokaže svoje simpatije. Jedan Ovan misli na vas, a Strelac vam šalje SMS.

Zdravlje Problemi sa varenjem.

 

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 23. 9)

Posao Saradnici i kolege mogu da se oslone na vas, jer umete da se prilagodite njihovim potrebama. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, planete logike i biznisa u astrološkoj kući mašte, do 28. jula mogu da oslabe moć vaše koncentracije, ali zato pogoduju umetnicima. Odgovara vam pozicija Sunca u polju društvenog života ako ste prisutni u javnosti, zbog posla.

Ljubav U vreme mladog Meseca, od 17. do 19. jula, na nekom kraćem putu ili preko prijatelja, možete da upoznate osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled. Opozicija između Marsa u vašem znaku i retrogradnog Saturna u Ribama, tokom cele nedelje, unosi blagu tenziju u odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Pozicija Sunca u znaku Raka, u koji pada vaša astrološka kuća karijere, podstiče vas na razmišljanje o novim projektima. U vreme mladog Meseca, od 17. do 19. jula, možete dobiti ponudu za neki honorarni angažman, naročito ako ste privatnik. Pozicije Marsa i Saturna nepovoljno utiču na vaše finansije, ali zato Škorpija ili Jarac mogu da vam pomognu.

Ljubav Naglašen znak Lava u kome se nalaze i Merkur i Venera, planete šarma, komunikacija i ljubavi, nagoveštavaju mogućnost odlaska na kraći put, sa prijateljima ili osobom koja prema vama oseća nešto više od prijateljstva. Asteroid Eros u kući ljubavi, donosi vam poziv za izlazak sa Vodolijom.

Zdravlje Sklonost ka melanholiji.

 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 21. 11)

Posao Naglašena astrološka kuća inostranstva, sa mladim Mesecom oko 17. jula, kao i prisustvo Merkura, simbola biznisa i trgovine u kući karijere, najavljuju bolju poslovnu situaciju i mogućnost odlaska na kraći put. Tokom ovog perioda, pozicije vašeg vladaoca Marsa i Saturna, opominju da se klonite rasprava sa Ovnom, Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribama.

Ljubav Pozicija Jupitera u kući partnerskih odnosa, već početkom nedelje, donosi vam podršku emotivnog partnera u većini vaših poslovnih poduhvata. Slobodne Škorpije mogu dobiti poziv za izlazak od stare simpatije. Iskoristite ovaj period da posvetite više pažnje članovima porodice, koji su vas željni.

Zdravlje Više se odmarajte.

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (22. 11 - 21. 12)

Posao Napet aspekt između Marsa u kući karijere i retrogradnog Saturna u kući posla, upozorava na oprez sa ulaganjem novca. Međutim, u vreme mladog Meseca, oko 17. jula, bićete u situaciji da dođete do veće zarade, preko poslovnog aranžmana sa osobom koja živi u inostranstvu ili preko saradnje sa nekim sa kim ste nekada bili bliski.

Ljubav Odgovara vam prelazak Meseca preko Blizanaca, znaka u koji "pada" vaše polje partnerskih odnosa, 14. i 15. jula, kada možete otići i na kraći put sa voljenom osobom. Slobodne Strelce očekuje poznanstvo sa nekim ko će od njih sakriti da je zauzet. Početkom perioda, moguć konflikt sa mlađim članom porodice, ako ste roditelj.

Zdravlje Provedite više vremena u prirodi.

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 19. 1)

Posao Sredinom perioda, u vreme mladog Meseca u znaku Raka, odnosno, vašoj sedmoj astrološkoj kući, možete postići dogovor o početku isplative saradnje sa osobom koja je prisutna u javnosti, zbog posla. Budite strpljiviji u komunikaciji sa saradnicima i kolegama, koji imaju dobru nameru da vam pomognu. Poslušajte savet jednog Raka, Vage ili Bika.

Ljubav Tokom ovog perioda, u kome se Sunce još nalazi u kući partnerskih odnosa, bićete nežniji prema voljenoj osobi i pokazaćete više razumevanja za njene želje. Od 17. do 19. jula, slobodne Jarčeve očekuje mogućnost upoznavanja sa starijom, šarmantnom osobom koja će ostaviti jak utisak na njih.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (20. 1 - 19. 2)

Posao Tokom ove nedelje, akcenat je na bavljenju privatnim biznisom, kao i na porodičnim odnosima. U vreme mladog Meseca, od 17. do 19. jula, bićete u dilemi da li da prihvatite jednu poslovnu šansu. Retrogradni hod vašeg vladaoca Saturna preko astrološkog polja posla i novca, upozorava da dobro razmislite o tome kako trošite ili na koji način ulažete novac.

Ljubav Tranzit Meseca, simbola emocija, preko vašeg petog astrološkog polja, sredinom perioda, 14. i 15. jula, može vam doneti susret sa mladolikom atraktivnom osobom, u nekom kafiću ili na koncertu. Aspekti Merkura, planete komunikacija u Lavu, nepovoljno utiču na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Moguće stomačne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe(20. 2 - 20. 3)

Posao Iskoristite tranzit Sunca preko znaka Raka da učvrstite svoju poziciju na poslu, u čemu ćete imati podršku starijih osoba na položaju. Aspekti Saturna u vašem znaku, ako ste rođeni u trećoj dekadi, donose obnovu saradnje sa osobom sa kojom ste nekada radili. Pozicija vašeg vladaoca Neptuna, planete nadahnuća, odgovara umetnicima, lekarima i naučnicima.

Ljubav U periodu od 17. do 19. jula, kada je naglašen uticaj mladog Meseca u astrološkoj kući ljubavi i entuzijazma, možete da upoznate romantičnu osobu, moguće nekog Raka ili Škorpiju. Izazovni aspekti Marsa, planete ljubomore i posesivnosti, u kući partnerskih odnosa, donose rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)