ANDRIJA MILOŠEVIĆ U POSETI PRATIOCIMA: Nova komedija "Moj prijatelj", od 1. februara, na Prvoj TV

J. BANjANIN

29. 01. 2021. u 16:46

GLUMAC i vrsni komičar Andrija Milošević odlučio je da lično upozna svoje pratioce sa društvenih mreža i pokaže šta je sve spreman da uradi za njih, kao i oni za njega.

АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ У ПОСЕТИ ПРАТИОЦИМА: Нова комедија Мој пријатељ, од 1. фебруара, на Првој ТВ

Foto Privatna arhiva

Andrijne avanture, poznanstva, iznenađenja i nova iskustva zabeleženi su u formi komičnog dokumentarnog serijala "Moj prijatelj", koji ćemo pratiti, od 1. februara, radnim danima u 19.25, na TV Prva.

U 20 epizoda, nastalih u produkciji "Blekbuka" i "Telekoma Srbije", lucidni Milošević pokušava da odgonetne da li zaista poznajemo svoje digitalne prijatelje i uz mnogo smeha i neobičnih trenutaka ilustruje prednosti i mane modernih druženja.

- Specifičan format serije nastao je u inostranstvu i nije reč o klasičnoj igranoj strukturi sa scenaristom i rediteljem. Dušan Bulić je na osnovu biografija onlajn prijatelja Andrije Miloševića napravio priču svake epizode. Iako su postojale smernice, Andrija, koji ima više od 750.000 obožavalaca samo na "Instagramu", dospeo je u razne neočekivane situacije. Jednom smo zbog snimanja otišli na pijacu i Andrija se sat vremena slikao sa obožavaocima i davao im autograme - ispričao je za "TV Novosti" Filip Đorić iz produkcije "Blekbuk".

U misiji da u stvarnom životu upozna fanove koji mu lajkuju i komentarišu objave, Milošević je proputovao Srbiju od Stare planine i Pirota do vojvođanskog sela u kojem 36 godina postoji amatersko pozorište, u čijem radu učestvuju svi meštani.

- Andrija je obišao oko 80 prijatelja i pratilaca sa "Instagrama", "Fejsbuka" i drugih društvenih mreža. Među njima ima i poznatih ličnosti i anonimnih ljudi sa interesantnim zanimanjima. Kao gosti u epizodama će se, između ostalih, pojaviti i Novak Đoković, Petar Božović, Vanja Bulić, Matija Bećković, Ljubivoje Ršumović - otkriva nam Đorić. - Ideja je da istražimo fenomen onlajn prijateljstva, naročito sa osobama koje ne poznajemo niti smo ih videli uživo. Suština je bila da otkrijemo šta Andrija ima zajedničko sa tim ljudima.

Foto Privatna arhiva

Želeći da dosegne veštine svoje publike, koju je stekao ulogama u serijama "M(j)ešoviti brak", "Andrija i Anđelka" i "Slatke muke", poznati glumac je obukao zaštitno odelo na vežbi dobrovoljnog vatrogasnog društva čiji članovi su samo žene, sa aerodroma "Lisičiji jarak" vinuo se u vazduh sa padobrancima, pojavio se na rođendanskoj proslavi i iznenadio slavljenika, prisustvovao prosidbi i pao u nesvest na "Adrija turu" pred najboljim teniserom sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)