POTRESNO: Ovim rečima se Andrija Milošević oprostio od Bekjareva (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2020. u 22:33

SLAVNI glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 75. godini života nakon borbe sa korona virusom. Od legende srpskog i jugoslovenskog glumišta oprostile su se brojne njegove kolege, a to je učinio i Andrija Milošević.

ПОТРЕСНО: Овим речима се Андрија Милошевић опростио од Бекјарева (ВИДЕО)

Foto: Printskin

Naime, Andrija u pozorištu, gde je glumio jednu od predstava sa ostalim kolegama, saopštio publici tužne vesti.

- Eto, tako ponekad imamo prosto momenat jedan da se oprostimo od nekih naših kolega. Umro je Ivan Bekjarev - rekao je Andrija, a iz publike se čula potresna reakcija:

- I možda je ovo prosto jedna lepa prilka da mu se odužimo i oprostimo se od njega jednim aplauzom, svi zajedno, ovog momenta - rekao je Milošević, a onda je usledio gromoglasan aplauz za Ivana Bekjareva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!