UMETNICI NA OKUPU: Izložba u Zamku kulture u Vrnjačkoj Banji

G. ĆIROVIĆ

13. 05. 2024. u 11:40

Posle petogodišnje pauze u Zamku kulture „Belimarković“ u Vrnjačkoj Banji otvorena je tradicionalna izložba „Vrnjački likovni krug“.

УМЕТНИЦИ НА ОКУПУ: Изложба у Замку културе у Врњачкој Бањи

KC Vrnjačka Banja

Ovom prilikom, svojim delima publici se predstavilo 18 umetnika sa teritorije Vrnjačke Banje - Maja Poljak Petrović, Nikola Pantović, Bojana Gočanin, Anđelija Branković, Radomir Đurić, Milan Todorović, Nikola Tošić, Mladen Lazarević, Vladimir Ivančević, Ivica Ilić, Toma Tomić, Katarina Kljajić, Biljana Marković Kraguljac, Žikica Dačković, Slobodan Marinković, Aleksandar Milutinović, Branko Milanović i Predrag Čomagić.

KC Vrnjačka Banja

 

Uz promociju ovdašnjih umetnika i kulturne scene, ova izložba posvećena je slikaru i vajaru Nedeljku Gogi koji je preminuo prošle godine, a posetioci će moći da je pogledaju do 5. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za