ZAVESU PODIŽE „TAJNI DNEVNIK“ : U Pozorištu „Boško Buha“ najavili početak sezone

V.V.S.

11. 09. 2023. u 16:14

POZORIŠTE „Boško Buha” novu sezonu počinje 24. septembra premijerom predstave na sceni za mlade - „Tajni dnevnik Adrijana Mola”, po romanu Sju Taunsend ( dramatizacija Milena Depolo) , u adaptaciji i režiji Tatjane Mandić Rigonat. U predstavi igraju Mladen Lero, Andrijana Oliverić, Stefan Bundalo, Andrej Nježić, Anja Pavićević, Relja Janković, Katarina Gojković, Uroš Jovčić i Zoran Cvijanović .

ЗАВЕСУ ПОДИЖЕ „ТАЈНИ ДНЕВНИК“ : У Позоришту „Бошко Буха“  најавили почетак сезоне

foto Promo

Rediteljka Đurđa Tešić počinje rad na „Pigmalionu” Bernarda Šoa, u kojoj će glavne uloge tumačiti Nemanja Oliverić (Higins) i Anja Pavićević (Elajza Dulitl). Osim njih, u ansamblu su i Marko Janjić, Katarina Gojković, Zoran Cvijanović, Lena Bogdanović, Andrijana Oliverić, Milica Sužnjević i Relja Janković. Prvo izvođenje čuvene Šoove komedije biće u novembru ove godine.

Iz „Buhe“ poručuju i da će Milan Karadžić i Milena Depolo ove godine za najmlađu publiku prirediti novogodišnju predstavu u kojoj će članovi ansambla izvesti najatraktivnije numere iz predstava sa repertoara kuće. Takođe, po prvi put u dečjem tetru ostaviće svoj rediteljski rukopis Milica Kralj i Boris Liješević. a u pripremi je i predstava pod radnim naslovom „Negujmo srpski jezik“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)