SRPSKI NOVINARI PROŠETALI MEĐU ZOMBIJIMA: Veliko finale horor sage "Okružen mrtvima"

N. D.

02. 10. 2022. u 18:12

KAKO izgleda biti "Okružen mrtvima" donekle su "osetili" i srpski novinari, kojima je kanal Foks, na kom se od 3. oktobra, ponedeljkom, u 22.55, emituje poslednjih 8 epizoda ove serije, priredio nezaboravno iskustvo. Naime, povodom premijere poslednje sezone serije u poznatom beogradskom tržnom centru, novinari su imali priliku da prošetaju "Kućom strave". Nećemo vam otkriti koja redakcija se najviše plašila, ali je svakako šetnja među zombijima po hladnom jesenjem danu svima bila veoma simpatično iskustvo.

СРПСКИ НОВИНАРИ ПРОШЕТАЛИ МЕЂУ ЗОМБИЈИМА: Велико финале хорор саге Окружен мртвима

Foto Foks/AMC

Uskoro će, 30. oktobra, biti tačno 12 godina od dana kada je "Okružen mrtvima" premijerno i istovremeno prikazana u 120 zemalja širom sveta. Serija je nagrađena sa dva Emija i još sedam puta nominovana za ovu prestižnu nagradu, kao i za najbolju TV dramu na 68. dodeli Zlatnih globusa. Pred gledaocima i ljubiteljima postapokaliptične sage, koja je u više navrata obarala rekorde gledanosti, sledi konačan rasplet decenijske borbe za opstanak šačice preživelih u svetu kojim vladaju haos i živi mrtvaci. U nastavku, članove zajednice napada još moćnija sila. Zastava Komonvelta podignuta je na Hiltopu, u Aleksandriji i Oušensajdu, pa oni koji putuju nemaju vremena za taktiziranje. Dok se svaka grupa nalazi u situaciji nad kojom njeni članovi nemaju kontrolu, nove pretnje vrebaju iza svakog ugla, bilo da se radi o živima ili mrtvima.

 

ZA MESEC DANA BIĆE 12 GODINA OD DANA KADA JE SERIJAL "OKRUŽEN MRTVIMA" PREMIJERNO I ISTOVREMENO PRIKAZAN U 120 ZEMALjA ŠIROM SVETA

Sve vodi ka konačnom, sudbonosnom danu. Serija "Okružen mrtvima", tvorca Frenka Darabonta, koja je od prve sezone emitovane 2010. godine, "instant" osvojila srca TV publike, bazirana je na istoimenom stripu Roberta Kirkmana, Tonija Mura i Čarlija Adlarda. A sve je počelo tako što se glavni lik, šerif Rik Grajms, budi iz kome i shvata da je zarobljen u post-apokaliptičnom svetu ispunjenom zombijima. Pokušavajući da pronađe porodicu, nailazi na brojne preživele. Od tada se sve uglavnom fokusira na probleme i dileme sa kojima se grupa sreće dok se bori da zadrži ljudskost i zdrav razum tokom svakodnevnih izazova koji podrazumevaju borbu sa zombijima, česte smrti i sukobe sa drugim preživelima. Ko će i da li će iko preživeti, ostaje da pratimo od 3. oktobra, a s obzirom na to da ova sezona označava i kraj serije, uzbuđenje je još veće. 


BONUS VIDEO: SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna