NEPRESUŠNA SNAGA RAZLIČITOSTI: Radovi novoprimljenih članova ULUPUDS-a u Galeriji SULUJ

M.A.K.

03. 03. 2022. u 17:39

SVOJE nove članove i njihova dela ULUPUDS-a predstavlja na izložbi u galeriji SULUJ (Terazije 26), koja će biti otvorena od 7. do 25. marta.

НЕПРЕСУШНА СНАГА РАЗЛИЧИТОСТИ: Радови новопримљених чланова УЛУПУДС-а у Галерији СУЛУЈ

Foto promo

Ovogodišnja postavka je,kako kažu, po obimu i kvalitetu radova uspela da očuva nivo prethodnih.

Eksponati novih članova, bez obzira na različite pristupe umetnika i raznovrsnost medija, tehnika i oblasti delovanja, iskazuju nepresušnu snagu različitosti - ličnog pristupa, umetnika koji su u ULUPUDS-u, prepoznali sredinu u kojoj mogu da iskažu, razviju i predstave svoju kreativnost i talenat u nadolazećim godinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)