CEO SVET DIGLI NA NOGE: Stefan Milenković i Nele Karajlić nastupili na svetskoj izložbi u Dubaiju

V. N.

21. 02. 2022. u 06:28

VIOLINISTA Stefan Milenković i roker Nele Karajlić održali su juče koncert "Rok el klasiko" na svetskoj izložbi u Dubaiju, pred publikom iz celog sveta u "Vasl plazi".

ЦЕО СВЕТ ДИГЛИ НА НОГЕ: Стефан Миленковић и Неле Карајлић наступили на светској изложби у Дубаију

Foto Sajen Duta

- Čast mi je što smo publici iz celog sveta predstavili umetnost i kreativnost koja se stvara u Srbiji - rekao je Milenković, ambasador nacionalne platforme "Srbija stvara", posle nastupa.

- Sve je bilo potpuno surealno, da je bilo prirodno za nas. Izašli smo na scenu i rasturali ono što je nama prirodno. Ta muzika, kombinacija i sinergija nije digla samo Dubai na noge, nego ceo svet. Mi smo tom energijom držali ljude sat i po na najvećoj sceni u Dubaiju. Punog srca se vraćamo u Srbiju.

Doktor Karajlić je svoje oduševljenje podelio kroz podsećanje na istorijski značaj najveće svetske manifestacije:

- "Ekspo" je uvek donosio neke inovacije, neke novotarije koje su menjale putanju čovečanstva. Tesla je, na primer, za vreme "Ekspa" u Čikagu osvetlio taj grad, Ajfel je podigao onaj veliki toranj koji je sada simbol Pariza, a danas su u Dubaiju Stefan Milenković i Dr Karajlić imali svoj veliki nastup. Živeo "Ekspo", živela muzika!

Srpska premijera projekta "Rok el klasiko" biće održana 21. juna na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu, na Svetski dan muzike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna