PRVI SRPSKI FILM NA SVETSKOJ PLATFORMI: "Nečista krv" od 17. januara na "Netfliksu"

G. N.

09. 01. 2022. u 17:58

NA vodećoj filmskoj platformi "Netflik", od 17. januara biće i film "Nečista krv - Greh predaka", objavio je danas Filmski centar Srbije. Engleski naziv prošlogodišnjeg srpskog hit-filma, u režiji Milutina Petrovića biće "Bad blood". To će ujedno biti i prvo ostvarenje na srpskom jeziku, koje će biti dostupno na "Netfliksu".

ПРВИ СРПСКИ ФИЛМ НА СВЕТСКОЈ ПЛАТФОРМИ: Нечиста крв од 17. јануара на Нетфликсу

Foto: Jutjub printskrin/This and That Productions

"Nečista krv" prati priču o Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Glavne uloge u filmu tumače Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

GLOBALNO PREDGRAĐE U ĐARDINIMA:   Kolonijalnu izložbu Aleksandra Denića otvoriće Maja Gojković, ministar kulture