PREMIJERA "POSLEDNJEG DVOBOJA" U LONDONU I PARIZU: Film će od 14. oktobra biti u bioskopima

D. B. M.

27. 09. 2021. u 22:13

DVE svečane premijere filma "Poslednji dvoboj". U Londonu je glavna glumica epske drame o izdaji i osveti - Džodi Komer predstavila film u Odeon Luks bioskopu na čuvenom Lester trgu, dok je tokom večeri pariska publika mogla na crvenom tepihu da pozdravi reditelja filma Ridlija Skota, glavnu glumicu Džodi Komer i koscenaristkinju Nikol Holofcener. Svoju svetsku premijeru film je imao na Filmskom festivalu u Veneciji.

ПРЕМИЈЕРА ПОСЛЕДЊЕГ ДВОБОЈА У ЛОНДОНУ И ПАРИЗУ: Филм ће од 14. октобра бити у биоскопима

FOTO: Promo

Film "Poslednji dvoboj" rađen je po istoimenoj knjizi Erika Džagera, dok su na scenariju radili Met Dejmon i Ben Aflek, dvojac koji je prošli put bio nagrađen nagradom Oskar za najbolji scenario za film "Dobri Vil Hanting". Ostavrenje je rađeno po istinitoj priči o borbi na život i smrt koja se desila 1386. godine u Francuskoj kada je supruga viteza optužila njegovog štitonošu i najboljeg prijatelja za silovanje.

Kralj Čarls VI objavljuje da će vitez Žan de Karuž (Met Dejmon) spor izazvan sumnjom da je njegov štitonoša Žak le Gri (Adam Drajver) silovao njegovu suprugu (Džodi Komer) dok je on bio na ratištu, rešiti surovim dvobojem.

Jednu od glavnih uloga u filmu ima Adam Drajver, glumac koji poslednjih godina niže uspehe na holivudskom zvezdanom nebu. Publika ga pamti kao oca iz filma "Bračna priča", kao Kajlo Rena iz "Zvezdanih staza", dok je ove godine na Kanskom festivalu zajedno sa Marion Kotijar dobio ovacije za mjuzikl "Anet".

Domaća publika će dugoočekivano ostvarenje "Poslednji dvoboj" moći da gleda od 14. oktobra na velikom platnu u bioskopima širom Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri