AKO ISKOPAMO TAJNE, HOĆEMO LI POSADITI SREĆU? Nova serija po scenariju Žarka Jokanovića, od 20. marta, na TV Pink

J.Banjanin

18. 03. 2023. u 20:48

LjUBAV i mržnja, strast i nežnost, podmetanja i spletke, sukob siromašnih i bogatih, nerazjašnjene misterije, iznenadni preokreti, burne emocije, borba dobra i zla, pohlepa, neiskrenost, zabune, beskrupulozna borba za sopstvene interese, odnosi roditelja i dece, emotivne i poslovne prevare, porodični problemi, osvete, prava i lažna prijateljstva - ali i najlepše emocije i humor - samo su delić onoga što ćemo pratiti od 20. marta, radnim danima, u 21.00, na Pinku, u novoj seriji "Zakopane tajne".

АКО ИСКОПАМО ТАЈНЕ, ХОЋЕМО ЛИ ПОСАДИТИ СРЕЋУ? Нова серија по сценарију Жарка Јокановића, од 20. марта, на ТВ Пинк

Foto: Jelena Simonović

Iskusni Žarko Jokanović, kombinujući TV novelu i porodičnu seriju, napisao je scenario sa širokom lepezom živopisnih likova. Za režiju su zaduženi Vladimir Aleksić i Predrag Marković, a još jedan od aduta je visokobudžetna scenografija koju čine velelepna kuća od 1500 metara kvadratnih, više od 50 raskošnih prostorija, čak i pozorište. U ekipi, koja broji skoro 70 glumaca, ima i proslavljenih imena srpske i jugoslovenske kinematografije, poput Mire Banjac koju ćemo videti u ulozi gospođe Olge Obreški.

 - Karakteristika ove serije je da će i ljubav i dramu doživljavati kako mladi protagonisti tako i njihovi roditelji. Gledaoci će moći da se poistovete sa mnogim likovima, da se "uključe" u njihove živote i sve što im se dešava, čime će se trajno vezati za dešavanja, čiji ishod će ostati neizvestan do samog kraja - kaže za "TV novosti" Žarko Jokanović i dodaje da "Zakopane tajne" imaju veliki broj veoma različitih likova koje će publika moći pažljivo da analizira.

Foto: Jelena Simonović

 - Niko od junaka nije ni skroz crn, ni skroz beo, svako ima i vrline i mane. Mnogi od njih će proći različite faze, od onih kada ćemo ih voleti do onih kada ćemo ih mrzeti, što će biti diktirano njihovom odgovorom na situacije u kojima su se našli - svojom voljom ili bez nje. Glavno je pitanje ako iskopamo tajne, hoćemo li posaditi sreću?

U buri dešavanja i centru svih zbivanja je bogata porodica Doder koja pod krovom raskošne vile okuplja nekoliko generacija. Na čelu su misteriozna dizajnerka parfema Lala Doder (Milica Milša), potomkinja stare ruske plemićke porodice Vigotski, i njen opasni muž Balša Doder (Danilo Čelebić), tajkun poznat po razgranatom biznisu u građevinskoj industriji i poslovanju na ivici zakona.

Najstariji sin Tadija (Stefan Radonjić) je reditelj, oženjen opasnom Nikolinom (Jovana Radosavljević), koja održava njihov brak podstičući njegov osećaj krivice zbog greha koji nije počinio. Srednji sin Jakov (Stojan Đorđević) je inženjer mašinstva koji se bavi umetničkom fotografijom i ne želi da radi u očevoj firmi. Najmlađa kći Dora (Teodora Tomašev) je studentkinja medicine, pristojna i odgovorna devojka koja se iznenada nađe u vrtlogu između dva muškarca koja su sušta suprotnost jedan drugom, ni ne sanjajući da je jedan od njih možda poslednji muškarac na svetu sa kojim bi smela da bude.

Foto: Jelena Simonović

Balšina sestra Kosara (Danica Ristovski) je potpukovnik u penziji, čiji muž je misteriozno stradao pre 20 godina i od tada živi sa njima. Istovremeno, u bogatoj vili žive i Lalina sestra Zoja Vigotski, zvana Švrća (Biljana Maletić Zaverla), koja joj pomaže u poslu sa parfemima, i brat Vanja (Miljan Prljeta), restaurator slika i ikona koji se upravo vratio iz Italije nakon mučnog razvoda. Lala je kao najstarija sama odgajala sestru i brata nakon nerazjašnjene smrti njihovih roditelja, koji su stradali u požaru pre više od 30 godina.

Inače, Balša Doder ima i sina Gvozdena (Rok Radiša) iz prvog braka sa opakom vlasnicom butika, Đurđom Srdić (Gala Videnović), koja je na sve spremna kako bi sinu i snaji Fani Aladžić (Snežana Jeremić Nešković), priprostoj frizerki, obezbedila primat u raspodeli porodičnog bogatstva.

Foto: Jelena Simonović

Klupko neverovatnih događaja počinje da se odmotava kada se mladi reditelj Tadija u pozorištu iznenada sreće sa bivšom devojkom, glumicom Anom Ljubojom (Nada Macanković) i misterioznom devojkom Verom Pepelčević (Marina Ćosić), koja je udata za dosta starijeg i beskrupuloznog advokata Svetozara Kučinara (Nebojša Savić). Iste večeri, na proslavi šezdesetog rođendana Balše Dodera, slavljenik dobija jezivu poruku, koja će mu život okrenuti naopačke, a iza kojih stoji njegov brat blizanac Bogdan, koji je nestao nakon rođenja Balšine najmlađe ćerke. I dok se porodica Doder bori sa zakopanim tajnama iz prošlosti, nepoznata spisateljica objavila je roman "Ogoljeni" u kojem nije štedela Balšu i njegovu ljubavnicu Renatu Jaraković (Danina Jeftić).

Epicentar svih zbivanja, od najrazličitijih interesa do intriga, biće u omiljenom mestu dama iz visokog društva, kozmetičkom salonu opasne Agate Ivantić (Tanja Pavlović). Do suza će nas nasmejati porodica Živodarke Laudanović, zvane Macana (Jasminka Hodžić), novokomponovane gospođe iz visokog društva, kao i ansambl urnebesnog pozorišta, na čelu sa ekscentričnom upravnicom Pavom Šibalić (Jelena Jovičić), urnebesnim rediteljem Čedomirom Čavićem, poznatim kao Čivava (Marko Jovičić) i prvakom pozorišta Gajom Tubicom (Mima Karadžić), prozvanim Romeo jer nikada nije igrao tu ulogu, a očajnički je želi.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024