MILORAD Mićić (63), ugledni domaćin iz sela Selanca, na granici Rađevine i Azbukovice, na Mačkovom kamenu, u predelu Vidikovac sa kog se vidi Drina i njeno priobalje, od juče je van sebe, jer je premlaćen na pradedovskom ognjištu.

Komentari (38)

Sokol

09.05.2021. 23:20

@Nara - Covece, oni su bili na njegovom imanju, stoji u tekstu! On ih cak nije ni izbacio sa imanja. Kako neko sme neovlasceno da upada na necije imanje i jos pored toga da bude bahat i premlati vlasnika!?

Sinisa Petkovic

09.05.2021. 21:17

I ovom coveku srzava srbistan onemogucuje da se brani oruzjem?! Da je posle ustao i potegao pistolj pa mali ih izbusio bila bi druga prica...

Gorica Petakovic

09.05.2021. 21:45

Samo da javnost zna, da je jedan od počinilaca ovog nasilnickog i ponižavajuće ponašanja polaznik Centra za policijsku obuku u Kamenici. Ovu činjenicu su pokušali službenici PS LJUBOVIJA da prikriju.

Mr

09.05.2021. 22:55

@ddnevic - Ako je prvi udario nije trebalo mada ako je istina da su na njegovom imanju, plus umro brat, plus siledžije koje su ga sigurno opsovale..onda je razumljivo. Ono što nije razumljivo troje na jednog i to matorog, čopor divljaka koji zaslužuje tešku kaznu

Sara

09.05.2021. 22:34

Bruka i sramota kako su deca vaspitana, nista ih roditelju nisu naucili. Jadan covek, dodju mu u dvoriste jos ga prebiju. Jedan od mladica se jos vraca dok on lezi i ponovo ga sutnu. Sramota...u zatvor ovo samo strpati malo da se dozove pameti!!!

buki

09.05.2021. 23:02

I ove tri su se usrećile. Prebiće i njiih prvom prilikom kada budu imale svoje mišljenje o bilo čemu. Ali one da imaju moć mišljenja, ne bi ni bile tu sa siledžijama, ili su sve tri mazohisti.

Gospođica Bez Imena

09.05.2021. 23:10

Zar će ovakvi muškarci braniti i čuvati naše žene i decu? Zar ćemo imati ovakve policajce u državi? Da, uvek ćemo imati kukavice. Ali i otarasićemo ih se. Jer više je snažnih i hrabrih muškaraca nego ovih kukavica. :)

Ime bez gospođice

10.05.2021. 07:16

@Gospođica Bez Imena - Tako je devojko, zaista lepo opisano. A ove "junačine" prebile starijeg čoveka od 63 godine i to besomučno udarajući ga dok leži. Pa još i 3 na 1! Sramota! Zar su to časni Srbi, potomci vitezova i junaka?

Ja

09.05.2021. 23:14

Волио бих да упознам овог у црном што се врати да га дотуче.. баш би волио...Да видим тог мангупа

Zar je bitno

09.05.2021. 23:28

Пре свега сам у чуду зашто се води полемика о томе ко је први започео, када не знате целу причу боље не коментаришите. Још су ми јачи ови што бране и налазе изговоре за насиље? Замислите само да се вама или некоме вашем деси нешто слично, да ли би бранили то насиље или би то било другачије јер је ипак ваше? Буквално је небитно о коме се ради када је насиље у питању, треба исти поступити. Налазите изговоре за ове мушкарце ако их могу тако назвати? А замислите сутра ће имати децу замислите како ће овакви очеви да васпитају ту децу, очеви који су претукли једног пре свега угледног и старијег човека. Фасцинатно ми је колико смо глуп народ и колико смо слепи да подржавамо насиље. Част појединим људима који још хвала Богу размишљају главом и срцем. Толико од мене.

Marinko

09.05.2021. 23:35

Niste napomenuli,pretnje puškom i započinjanje tuče.Dobro je on i prošao, niko ga nije prvi dirao.Provociranje i pretnje niko ne pominje.Tuga je što se desilo,ne opravdavam,ali svako treba da prihvati krivicu.

Rile

10.05.2021. 00:05

Sam je kriv prvi je udario, izazvao ih je i posle se videlo kako je prosao. Ako su mu vec smetali zar nije bilo pametnije da je pozvao policiju zbog uznemiravanja. Ovako je lose prosao i fizicki i psihicki isterujuci neku svoju pravdu.

zzzz

10.05.2021. 23:31

Posto sam iz obliznjeg mesta nadam se da ce povredjeni vlasnik uspeti da zabrani ulazak na njegovo imanje.Ne trebaju njemu ovakvi,a ni slicni.Cesto sam za vreme prvog talasa korone dolazi i provodio vreme na ovom imanju,bio na klupici ili kucici koja se vidi u desnom gornjem uglu.Nikada nismo imali problema sa vlasnikom,jedino sto smo morali jeste da pokupimo ono sto smo doneli.Vi niste svesni koliko smo mi ljudi stoka i koliko smeca ostavljamo za sobom.Stvarno nisam pametan zasto njemu sve ovo treba,da ide za pojedincima i da skuplja opuske,limenke i kese za pojedincima.