DA LI JE OVO MOGUĆI MOTIV UBISTVA AMERIKANCA? Ovako je Gavin Glim govorio o sebi - lako obezbeđujem novac, imam kontakte sa bankarima

Novosti online

06. 05. 2021. u 14:48

DOBAR sam u obezbeđenju novca nephodnog svakom preduzeću. Lako uspevam da kontaktiram sa mnogim bankarskim partnerima u Sjedinjenim Državama i uspešan sam u pregovorima za dobijanje kredita potrebnom svakom preduzeću.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋИ МОТИВ УБИСТВА АМЕРИКАНЦА? Овако је Гавин Глим говорио о себи - лако обезбеђујем новац, имам контакте са банкарима

Foto: Z. Uskoković/Novosti

Ovako je opisivao sebe Amerikanac Gavin Glim (54) iz NJujorka, koga je troje Srba u noći između 3. i 4. maja brutalno ubilo na Zvezdari. Amerikanac je bio jedan vodećih partnera u kompaniji "Kempington finans" sa Long Ajlenda gde je bio zaposlen od jula 2009. godine, a paralelno je radio i kao onlajn nastavnik poslovnog engleskog jezika. 

- Kao komercijalni hipotekarni savetnik specijalizovan sam za sve različite parametre pozajmljivanja i vrste imovine, a ponosim se mogućnošću da mogu da prikupim komercijalna hipotekarna sredstava neophodna za napredovanje svakog preduzeća. Svakom klijentu nudim brz i neposredan postupak od preuzimanja zahteva do finansiranja - napisao je o sebi Glim.

U kompaniji "Vels Fargo" iz Melvila napominju da je Grin, tokom jednogodišnjeg rada kod njih, bio dobar u poslovanju sa klijentima različitih fela. 

- Kod njih sam radio kao službenik za stambene zajmove da bih osnovao nove hipoteke i pružio izvrsnu korisničku uslugu zajmoprimcu tokom procesa i praćenja faza hipoteke - nadovezao se Amerikanac.

Mora da je Glim osumnjičenoj trojci i pričao čime se bavi, zbog čega su oni pomislili da ima novac. Međutim, kod njega su pronašli 2.500 dinara.

Glim je, pored rada u kompanijima „Kempington finans“ i „Vels Fargo“, radio i u Kraljevskoj banci Kanade. Diplomirao je 1991. godine na Pen univerzitetu ekonomiju. U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji da govori španski jezik i da je volontirao u humanitarnoj organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

bager

06.05.2021. 16:34

Varate se ,vec sam sumnjao na " devojku " zbog koje je dosao u Beograd,,ona ga je navukla da dodje radi novca,,samo sto on nije bio zza nikakve mucke imalverzcije ,zto su se i posvadjali ,,a ona trojica su samo egekutori kojima je obecan novac,,kopajte malo bolje ,po telefonima,facebook,twiteru itd ,,razmenjivali su poruke to je sigurno ,naravno i ona sa njim pre nego je dosao u Beograd,leglo kriminala ,seci kesa i ubica,,