JEZIV SNIMAK TUČE SA MAČKOVOG KAMENA: Trojica na jednoga - prebijen ugledni domaćin iz Selanca (VIDEO)

V.Mitrić

09. 05. 2021. u 20:25

MILORAD Mićić (63), ugledni domaćin iz sela Selanca, na granici Rađevine i Azbukovice, na Mačkovom kamenu, u predelu Vidikovac sa kog se vidi Drina i njeno priobalje, od juče je van sebe, jer je premlaćen na pradedovskom ognjištu.

ЈЕЗИВ СНИМАК ТУЧЕ СА МАЧКОВОГ КАМЕНА: Тројица на једнога - пребијен угледни домаћин из Селанца (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ne može dođe sebi, posle napada, iz čista mira trojice mladića, koji se dogodio ispred njegovog vajata u subotu oko 16:15 časova. Dok policija traga za napadačima, na raspolaganju im je video-snimak ovog bezumnog čina.

Milorad je mirno sedeo i samo je zamolio trojicu mladića da smanje malo muziku, koja je bila više nego bučna, predočavajući im da mu je skoro umro brat. Kako kaže, samo ih je zamolio da roštiljaju, da pale vatru, dalje od šume, kako ne bi došlo do požara. Pokazao im je mesta, na svom imanju, gde mogu da roštiljaju.

Kamera je zabeležila ceo događaj. U nekoliko navrata vraćali su se i šutirali domaćina. Mladići su bili su u društvu tri devojke, koje su ovaj čin gledale mirno. 

Kako „Novosti“ saznaju ovo delo počinili su D.P.i A.N. iz Radalja, kod Malog Zvornika, i njihov drug N.P. iz Gornjeg Dobrića, kod Loznice.

Nesretni domaćin ne zna da li su mu teže fizičke povrede ili duševni bol. Za meštane Selanca i sve one koji su videli-snimak, ovo je, u najmanju ruku, primljeno sa velikim ogorčenjem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (38)