OPERATIVNI PODACI: Kako je Zvicer povezan sa Milanom LJepojom i ko je za njega izvršio likvidaciju

E.V.N.

29. 04. 2021. u 07:58

SRPSKA policija je raspisala poternicu za vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom, koji je osumnjičen da je naručilac više likvidacija u našoj zemlji.

ОПЕРАТИВНИ ПОДАЦИ: Како је Звицер повезан са Миланом Љепојом и ко је за њега извршио ликвидацију

Foto: ATA images/MUP.rs

Policija je došla i do određenih saznanja da je ova kriminalna ekipa planirala još jedan niz brutalnih likvidacija. Na njihovoj meti bi se našli pripadnici razbojničke grupe "Pink Panteri".

Oni su se za jednog od njih već "pobrinuli". U ovom trenutku ne zna se sudbina Milana LJepoje, koji je nestao u Beogradu pre nekoliko nedelja.

- Imamo operativni podatak da su Belivuk i Miljković od Radoja Zvicera dobili zadatak da "eliminišu" ne samo LJepoju, već i druge "pantere" - ističe izvor "Novosti". - Prema informacijama do kojih smo došli tokom istrage Zvicerovog ranjavanja u Kijevu i razmene podataka sa ukrajinskom policijom, postoje indicije da je LJepoja povezan sa dvojicom napadača, inače Nišlijama. On ih je, navodno, angažovao za egzekuciju u glavnom gradu Ukrajine.

Reč je o Petru Jovanoviću i Milanu Brankoviću, koji su se sa LJepojom družili i u gradu na Nišavi, odakle i traje njihovo poznanstvo. Neke informacije govore da je Zvicer podatke o ulozi "pantera" u planiranju i organizovanju njegove smrti dobio od svojih veza iz ukrajinske policije.

Iako teško ranjen, on se oporavio, a po povratku u Kotor ugostio je Belivuka i Miljkovića. Tu je, pored ostalih, pao i dogovor o sledećim egzekucijama. Za neke od tih ubistava, planirano je da se izvedu snajperom, pa su neki od Belivukovih "vojnika" redovno vežbali nedaleko od Pančeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)