NE MOGU DA TI ODOLIM, TVOJA ENERGIJA IMA EROTIKU: Branislav Lečić spopadao i lepu novinarku (FOTO)

Novosti online

22. 03. 2021. u 23:38

GLUMICA Danijela Štajnfeld prijavila je glumca Branislava Lečića za silovanje, a kako tvrdi, nije jedina devojka koja je to doživela od njega.

НЕ МОГУ ДА ТИ ОДОЛИМ, ТВОЈА ЕНЕРГИЈА ИМА ЕРОТИКУ: Бранислав Лечић спопадао и лепу новинарку (ФОТО)

Foto: Tviter

Da je to nažalost istina, dokazuju i objave koje je novinarka Hristina Stoiljković, inače voditeljka političke emisije “Minut do 12” objavila na svom Tviter nalogu. U pitanju je SMS prepisku s lascivnim porukama koje joj je, kako kaže, slao Lečić.

Naime, kako Hristina tvrdi, Lečić je upoznala tokom snimanja već pomenute emisije, 2019. godine. Nakon njegovog gostovanja, ona počinje da dobija “progoniteljske” poruke koje su joj nedeljama stizale od Branislava Lečića, tvrdi voditeljka u svojim objavama.

- Hristina, jer se tako braniš od izazova. Ovo je za mene prelako.

- Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija.

Na objavi koju je postavila na društvenim mrežama, ova novinarka je napisala da je reč uobičajenom maniru Lečića.

- Prvo Lečićev ustaljeni manir da se postavlja kao da ti čini ogromnu čast što si mu se dopala. A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora - napisala je ona između ostalog na društvenoj mreži Tviter.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)