EVA RAS PODRŽALA LEČIĆA: Glumica ovim rečima stala na stranu prijatelja

V.N.

22. 03. 2021. u 20:28

GLUMICA Danijela Štajnfeld otkrila je u Višem tužilaštvu da je glumac Branislav Lečić taj misteriozni moćnik iz fimske industrije kojeg je svojevremeno spominjala u svojim intervjuima, a za kojeg je tvrdila da ju je silovao, ne želeći da otkriva njegov identitet.

ЕВА РАС ПОДРЖАЛА ЛЕЧИЋА: Глумица овим речима стала на страну пријатеља

Foto: Printskrin

Podršku Lečiću danas je odmah uputila glumica Eva Ras:

- Leka je moj prijatelj i šta god da bude, ja ću biti na njegovoj strani. Ne mogu da verujem dok se to ne dokaže. O tim pričama o silovanju sam već kod Mike Aleksića rekla šta sam imala. Bitno je da ne krivimo ljude koje sud nije osudio - rekla je glumica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!