POLICAJAC u penziji Milutin Cvetković (86) iz Lebana pušten je jutros iz policije gde je zadržavan 48 sati nakon što je upucao lopova koji mu je provalio u kuću.

Komentari (23)

NN

14.03.2021. 16:26

Tako treba.Šteta što ga deda nije na mestu ubio braneći život svoje supruge i svoj.Policija je pogrešila što je dedu privela i zadržala 48 sati.To je apsolutna greška.Radilo se o nužnoj odbrani.Bilo je ili kriminalac ili njihovi životi.

Sasa

14.03.2021. 16:56

Gde su oni moguci provalici koji su naglabali kako pare nisu razlog da jadni razbojnici izgube zivot u pljacki, kako su i oni 'ljudi'. Menjati zakon i svakog upucati koji provali u kucu. Pune su hronike starackih domacinstava sa lesevima posle pljacki. A i deda iskusno... sluzba. Prica 'dopunjena' idealnim detaljima za ovakav kakav je nakaradan zakon.

Miloš

14.03.2021. 16:59

Надам се промени закона,времена се мењају.Све је више насиља у свакодневном животу.Одбрана породице, свог дома ,сваког добронамерног човека треба да је законски подржана.Свака част Чичи на присебности,сналажљивости и храбрости.

Kraljica

14.03.2021. 17:17

Bravo deko, da ste živi i zdravi i Vi i Vaša supruga. Mora zakon da se menja. Može da ti dođe kući i da te ubije, a ako se braniš ideš na robiju. Znači najbolje da te nema. Samo u Srbiji.

Dimitrijevic Boris

14.03.2021. 17:22

cestitam , bez obzira na vase godine bilo bi mi cast da budete sef bebednosti , licno bih vas predlozio za savetnika Direktora Policije Republike Srbije , da ljudi znaju da vas kao drustvo uvazavamo . Celokupno moje okruzenje vam cestita , tako treba onima sto misle da napadaju nase veterane

Nemanja

14.03.2021. 18:18

Naklon do poda.Svaka čast starino! Odavno sam rekao,nije bitna robija ali ako mi neko upadne u kucu i ugrozi porodicu,midlim da se nece izvuci.A posle sta ce biti,nije na meni.

realno

14.03.2021. 22:37

Bila sam u pravu kad sam tražila detalje hapšenja čoveka. Ova razbojništva su nedopustiva. Nulta tolerancija za upad u stan i napad na ljude!

Aleksandar Bajin

14.03.2021. 23:06

Pročitao sam mnogo primera:"Provalili u kuću,vezali stare,tukli i mučili tražeći pare,silovali,sakatili i ubili-odnoseći plen...."Dokle da se sudi čoveku koji je branio svoje,radom stečeno? Stari ne mogu da se tuku sa razbojnicima...slabi su....Država i novi zakon treba da omogući pravo da svako može da brani svoju imovinu svim sredstvima,a da se ne proglasi posle da je ubica i da mu se sudi.

Mama

14.03.2021. 23:15

Bravo stari.To je stara garda.Zakon mora da se menja.Privatni posed je neprikosnoven.Niko ne sme da ulazi na posed bez dozvole.Ovako lopovi imaju pravo da kradu i ubinanu a mi ne smemo da se branimo.

Dragan

15.03.2021. 10:33

Pre desetak godina moj rođak u selu nedaleko od Banjaluke je ubio provalnika koji je pokušao da pobegne kroz prozor sa ukradenim predmetima i novcem. Služio je vojsku i dobro zna propise. Dva puta ga je prethodno upozorio da će pucati ako ne stane i legne na pod. Policija je izvršila uviđaj. Dogovorili su se da dođe u stanicu i potpiše zapisnik kada se vrati sa letovanja pošto je ujutro morao da ide na put. Nakon desetak dana dao je izjavu, popio kafu, potpisao zapisnik i to je bilo sve.

Tomislav

15.03.2021. 11:13

Treba pod hitno promeniti zakon i omogućiti ljudima pravo na svoj život i život svojih najbližih u svojoj kući i svom dvorištu od lopova i napasnika. Svako ko ugrožava tuđi život, povređuje drugog, ili ugrožava život njemu i njegovoj porodici zaslužuje da prođe kao i ovaj lopov i nasilnik. Moja podrška dedi Milutinu!

Nicky

15.03.2021. 20:04

Živimo u zelji u kojoj je razbojnik zaštićen kao beli medved. Šta je trebalo, da sačekaju da ih ovaj iskasapi da bi policija reagovala! Ovo kažem jer ovde nije u pitanju klasični lopov, već RAZBOJNIK (osoba koja ugrozi nečiji život i telo). Pre 15 godina u Kruševcu je bio interesantan slučaj. Lopov je za sat i po obio 7 stanova medju njima i moj. Iz svih je odnosio samo novac, a u stanu jednog oficira je tokom premetačine pronašao njegov službeni pištolj, i nije ga uzeo.