VELjKO Belivuk i Marko Miljković lično se sumnjiče za tri krivična dela teško ubistvo, pored zločinačkog udruživanja i trgovine drogom.

Sasa

06.02.2021. 16:19

Daj boze da monstrumi dobiju dozivotnu! Drzava ce napraviti katastrofalnu gresku ako ne pohapsi njihove saradnike koji su u policiji sudstvu,njihove advokate,glavne ljude u Partizanu i Zvezdi i Jos nekim klubovima, da ne zaboravimo sljamove sa estrade koji su zaduzeni za logistiku itd! Sada imamo sansu da spasemo nasu otadzbinu.....bravo predsednice,bravo ministre policije....zivela Srbija !

milovan

06.02.2021. 18:08

Pored ovakvih tuzilaca koji skupljaju stanarino od kriminalaca.!! Malo je verovatno da ce na duzu robije. Prije bi se kladio da ce Srbija njima morati platiti za uvredu casti. I jos za dusevnu bol koju su razbojnici pretrpili.

Zoran Petrovič

06.02.2021. 21:12

Drzava je pred velikim ispitom , u kojem mora pokazati svu odlucnost bez presedana za bilo koga , ko je učestvovao u kriminal . Da li aktivno , logisticki ili skriveno " kao neki iz MUPa , tužilastva itd. ". A bitno je i uči u sve gradove Srbije , pogotovo Kraljevo , Novi Pazar i Rašku , jer tu se kriju brojni akteri Belivuka . I civilni i službeni.

misa tumbas

07.02.2021. 01:51

ako dobije dozivotnu onda bi i on trebao da se otvori a dosta njih bi onda zaginulo. Puno ljudi iz sudstva,drzave,policije je povezano sa njima zato verujem da ce mu drzava ponuditi u zamenu za par godina nize kazne da ne laje nista