ŠVERCOVALI DROGU, REKETIRALI, BRUTALNO UBIJALI! Uspon i pad mafijaške grupe Velje Nevolje

Novosti online

05. 02. 2021. u 10:40

DRŽAVA je još jednom pokazala odlučnost i hrabrost da se suprotstavi jednom najozbiljnijem vidu kriminala, rekao je novinar Pinka Mladen Mijatović, komentarišući jučerašnju akciji policije i BIA, u kojoj je uhapšen Velja Nevolja i još 15 osumnjičenih za najteža krivična dela.

ШВЕРЦОВАЛИ ДРОГУ, РЕКЕТИРАЛИ, БРУТАЛНО УБИЈАЛИ! Успон и пад мафијашке групе Веље Невоље

FOTO: Ata images

Mijatović je podsetio da je juče uhapšena jedna od najbrutalnijih kriminalnih grupa koja je u poslednjih 10 do 15 godina delovala na teritoriji Srbije uporedivši je sa Zemunskim klanom.

- Specijalnost krimnalne grupe koja je juče uhapšena, bila su najteža krivična dela. Prvo su dilovali i švercovali velike količine narkotika, a specijalnost su im bile iznude – iznuđivali su velike količine novca od estradnih umetnika, vlasnika ugostiteljskih objekata – ispričao je Mijatović i dodao da su takođe iznuđivali novac od suparničkih narokodilera, te da su iznude često završavale otmicama pojedinih ljudi, a opet te otmice su često završavale brutalnim ubistvima istih osoba.

- Kriminalna grupa je bila izuzetno opasna, imali su veliku količinu novca i nisu prezali ni od poruka pretnje koje su bile upućene pojedincima iz najviših državnih organa, pojedincima iz MUP i bezbednostih struktura, a te poruke su išle sa skrivenih Instagram naloga i Jutjub kanala – ispričao je Mijatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!