VELJA NEVOLJA ZIDAO "MALU ŠILEROVU": Ekskluzivne fotografije - "Novosti" ispred kuća vođa novog klana usred Zvezdare (FOTO)

V.N.

04. 02. 2021. u 20:03

KAO po ugledu na zloglasni "zemunski klan" i Belivuk je u beogradskom naselju Zvezdara krenuo da zida svoju "tvrđavu".

ВЕЉА НЕВОЉА ЗИДАО МАЛУ ШИЛЕРОВУ: Ексклузивне фотографије - Новости испред кућа вођа новог клана усред Звездаре (ФОТО)

Foto: Ž.Knežević

Ova "mala Šilerova" ima nekoliko spratova izlivenih u betonu, a stavljena su blindirana stakla. Prema nezvaničnim saznanjima, unutar kuće napravljen je hodnik koji spaja ovo zdanje sa susednom vilom, koja je u vlasništvu Marka Miljkovića.

Maretova kuća opasana je visokim zidinama sa šiljcima, a "krase" je sigurnosne kamere čija pojedinačna vrednost prelazi 10.000 evra.

- Ova kratka ulica u potpunosti je prekrivena video-nadzorom, a softver je toliko osetljiv da obezbeđenju kuće signalizira ako se isti lik pojavi dva puta pred ovim mafijaškim zdanjem - kažu nam u istrazi.

Inače, na blindiranoj kući Veljka Belivuka i danas su izvođeni građevinski radovi, kao da se ništa ne dešava. Sa druge strane, na Miljkovićevom domu bile su spuštene roletne i samo su kamere pomno pratile prolaznike.

Bunker na stadionu Partizana

Veljko Belivuk i njegova kriminalna ekipa stadion Partizana pretvorili su praktično u svoje carstvo. Kao pripadnici najjače navijačke grupe, prvo "Janjičari", a potom "Principi", zauzeli su neke prostorije unutar stadiona, koje su predstavljale njihovu tvrđavu i u koje niko nije smeo da uđe. Belivuk je unutra čak imao i strogo čuvani bunker sa video-nadzorom ispred ulaza, ali i u samoj prostoriji.

Velja Nevolja, kako je prozvan u javnosti, i njegovi "navijači" zaposeli su i restoran ispod istočne tribine. Nakon toga u ovo kultno beogradsko mesto prestali su da dolaze redovni gosti. Ova ekipa takođe je nesmetano koristila i klupsku teretanu, koja je bila isključivo namenjena sportistima koji nastupaju za Partizan. Ispod južne tribine imali su i svoje kancelarije, koje je danas pretresala policija.

Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (11)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela