VELJA NEVOLJA ZIDAO "MALU ŠILEROVU": Ekskluzivne fotografije - "Novosti" ispred kuća vođa novog klana usred Zvezdare (FOTO)

V.N.

04. 02. 2021. u 20:03

KAO po ugledu na zloglasni "zemunski klan" i Belivuk je u beogradskom naselju Zvezdara krenuo da zida svoju "tvrđavu".

ВЕЉА НЕВОЉА ЗИДАО МАЛУ ШИЛЕРОВУ: Ексклузивне фотографије - Новости испред кућа вођа новог клана усред Звездаре (ФОТО)

Foto: Ž.Knežević

Ova "mala Šilerova" ima nekoliko spratova izlivenih u betonu, a stavljena su blindirana stakla. Prema nezvaničnim saznanjima, unutar kuće napravljen je hodnik koji spaja ovo zdanje sa susednom vilom, koja je u vlasništvu Marka Miljkovića.

Maretova kuća opasana je visokim zidinama sa šiljcima, a "krase" je sigurnosne kamere čija pojedinačna vrednost prelazi 10.000 evra.

- Ova kratka ulica u potpunosti je prekrivena video-nadzorom, a softver je toliko osetljiv da obezbeđenju kuće signalizira ako se isti lik pojavi dva puta pred ovim mafijaškim zdanjem - kažu nam u istrazi.

Inače, na blindiranoj kući Veljka Belivuka i danas su izvođeni građevinski radovi, kao da se ništa ne dešava. Sa druge strane, na Miljkovićevom domu bile su spuštene roletne i samo su kamere pomno pratile prolaznike.

Bunker na stadionu Partizana

Veljko Belivuk i njegova kriminalna ekipa stadion Partizana pretvorili su praktično u svoje carstvo. Kao pripadnici najjače navijačke grupe, prvo "Janjičari", a potom "Principi", zauzeli su neke prostorije unutar stadiona, koje su predstavljale njihovu tvrđavu i u koje niko nije smeo da uđe. Belivuk je unutra čak imao i strogo čuvani bunker sa video-nadzorom ispred ulaza, ali i u samoj prostoriji.

Velja Nevolja, kako je prozvan u javnosti, i njegovi "navijači" zaposeli su i restoran ispod istočne tribine. Nakon toga u ovo kultno beogradsko mesto prestali su da dolaze redovni gosti. Ova ekipa takođe je nesmetano koristila i klupsku teretanu, koja je bila isključivo namenjena sportistima koji nastupaju za Partizan. Ispod južne tribine imali su i svoje kancelarije, koje je danas pretresala policija.

Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

dušan

05.02.2021. 00:23

Pa ko je u Opštini Zvezdara i kome dao dozvolu za gradnju. Da li se pita i Urbanistički zavod. Valjda postoje potpisi osoba koje su izdale dozvolu u Opštini. Sve je to za robiju.

Raša

05.02.2021. 07:17

@dušan - Izdavaoci građevinske dozvole ne proveravaju poreklo novca, već istu izdaju na osnovu urbanističkog plana, kada bi se uvelo da se proverava poreklo novca za investiciju, ni jedna zgrada u Srbiji nebi bila sagrađena,

Miki

05.02.2021. 15:35

KAd se radi za državu može i da se zida. Kad se pretera malo hapšenje, pa puštanje itd. Jel plaća Velja porez državi od svoje zarade od koje inače i pravi ovu vilu. A da on nije frilenser...

Miki

05.02.2021. 18:31

Covek zamislio da je Arkan. Tipicni “Copy Cat”. Vodja navijaca, diler droge, radi za DB prljave poslove, kupuje fudbalske klubove, gradi vile. Poruka za usijane glave je da cete otici niz vodu kad ne budete trebali vise. Koliko unesrecenih zivota, katastrofa. Cudi me da vlada ne kontrolise ljude koji prave bigatstvo a zvanicno nisu zaposleni nigde? Kako? Na zapadu si odmah pod lupom, vile i ostalo a nigde porekla novca, dodju ti na vrata vrlo brzo.