HAPŠENJE VELJE NEVOLJE JE SNAŽAN ODGOVOR KRIMINALNIM GRUPAMA: Zagorka Dolovac-Prvi rezultati su jasno vidljivi, biće ih još

Novosti online

05. 02. 2021. u 16:32

REPUBLIČKI javni tužilac Zagorka Dolovac ocenila je danas da je jučerašnjom akcijom hapšenja grupe Veljka Belivuka Tužilaštvo za organizovani kriminal, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Bezbednosno informativnom agencijom, pokrenulo snažan odgovor kriminalnim grupama koje, kako kaže, pokušavaju da nametnu svoja kriminalna pravila i sistem vrednosti našem društvu.

ХАПШЕЊЕ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ ЈЕ СНАЖАН ОДГОВОР КРИМИНАЛНИМ ГРУПАМА: Загорка Доловац-Први резултати су јасно видљиви, биће их још

Foto Ž. Knežević

Ona je navela da analiza, planiranje i izvršenje odgovora države na organizovani kriminal nije započeto ni juče, ni slučajno, već da su tužioci, policajci i službenici bezbednosti već duže vreme na ovom zadatku, kome su pristupili temeljno i krajnje ozbiljno.

- Prvi rezultati su jasno vidljivi. Biće ih još, poručila je Dolovac ističući da mora biti kristalno jasno da "kriminal, kriminalci i kriminalne grupe nemaju mesta u našem društvu i državi.

Javno tužilaštvo će iskoristiti svako zakonsko ovlašćenje da ih spreči u njihovim kriminalnim namerama, dodal je ona.

- Svi naši kapaciteti, i ljudski i materijalni, su usmereni samo u jednom pravcu: krivičnom gonjenju kriminalaca i njihovih grupa i staranju da budu osuđeni po zakonu. Naša odlučnost je neumoljiva i jasna- navela je Dolovac.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!