GLUMICA Milena Radulović javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna navodno silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić. Njoj se pridružilo još nekoliko devojaka, među njima i mlada glumica Iva Ilinčić, a poznati učitelj glume juče je saslušan, gde je rekao da negira sve optužbe.

Komentari (3)

Broz

19.01.2021. 21:03

Verujem u srpsko pravosudje. Sud ce suditi i presuditi. Treba verovati u pravosudje. A do tada ne treba optuzenog osudjivati, nije bas civilizivono a i nije demokratski.

Zoi

20.01.2021. 17:23

Ne znam nista pametno da kazem ,mogu samo da ipspricam svoje licno iskustvo...secam se imala sam 12god i na bazenu nam se prikaci neki "dobronamerni baja od nekih 35-6leta,kao on ce da nas uci da plivamo.al ja nesto pocinjem sa se osecam nelagodno i besno,tako ja plivam i on iza mene i kad sam shvatila da se previse priblizio i krenuo rukom na moju nogu tako sam ga jako odvalila petom negde u predelu grudnog kosa da je ostao bez vazduha.ja otplivala do ivice bazena aon jos na sredini pokusava da dise.da je krenuo da se davi,cutala bih,pa ako spasilac vidi,video je..tako je bilo i na dalje reagovala sam ili ostro ili bezala na sigurno.da se meni desio mika,bila bih verovatno u domu za maloletnike a on bi otisao u legendu.sad ...sta da kazem ima nas raznih ali za mene je njihovo trplenje i cutanje neshvatljivo.ne moze da mi bude ocinska figura niko ko mi dise u vrat ,tu bi se slika odmah razbila i proradio bi dobri stari bes.cudan osecaj,kao neko paljenje alarma.zasto ga ova deca nisu imala.da li je to poneto iz porodice,sta tu nije u redu ,pritom ne mislim da sam ja ok

Rada475

23.01.2021. 17:36

@Zoi - Bravo Zoi, bila sam i ja u slicnim situacijama i reagovala sam bas kao i ti. Otac mi je preminuo kada sam imala 13, ali uvek sam se majci poveravala, sta god da mi se dogodi. Ovde je kljucni problem u okvirima njihovi porodica.