ZLOUPOTREBA TUĐE NEVOLJE: Mileninu golgotu neki koriste da nam pljunu u lice

MILAN BABOVIĆ

19. 01. 2021. u 12:33

Perjanice "bolje Srbije" su potrčale da monstruozan čin, za koji je osumnjičen poznati reditelj, projektuju na ceo srpski narod i njegovu Crkvu i državu

ЗЛОУПОТРЕБА ТУЂЕ НЕВОЉЕ: Миленину голготу неки користе да нам пљуну у лице

Novosti

DA je Miroslav Aleksić svoje lekcije mladim glumcima počinjao himnom Evropske unije, verovatno ne bi ni bilo ovog pisanija. Jer, tada ne bi ni bilo bljuvotina Brankice Stanković i Srđana Dragojevića i ostalih perjanica "bolje Srbije" koje su potrčale da monstruozan čin, za koji je osumnjičen poznati reditelj, projektuju na ceo srpski narod i njegovu Crkvu i državu.

U svojim somnabulnim tiradama navedeni se nimalo ne razlikuju od onih u čijem je logičkom aparatu za silovanje kriva kratka suknja uz obavezno pitanje - a zašto ta glumica nije progovorila ranije? S tim što je njihovo uopštavanje mnogo pokvarenije i licemernije od zaključaka tupadžija posle dva-tri piva: "Ne bi on sigurno da kuja nije mahnula repom..."

Krenimo redom. Insajderka je na vest o zlostavljanju zakačila tvit: "Časovi su počinjali molitvom Oče naš". Dakle, od svega što se dešavalo u toj školi strave, nju je zagolicao baš uvod u lekcije. Očigledna je namera da se u lično nedelo jednog monstruma učita i krivica kompletne SPC. Valjda je profesor silovao u ime Sinoda, šta li. Još dalje je otišao Dragojević navodeći da je serijsko iživljavanje u radionici "Stvari srca" zapravo "matrica zločina na kome počiva celo srpsko društvo"?!

Osnovno pitanje je - a na čemu to počivaju ovi mozgovi i pogani jezici? Zašto ta autošovinistička bratija dvadeset punih godina mentalno siluje ovaj narod i čereči Srbiju sumanutom mantrom o večnoj krivici za sve i svašta? Zašto, recimo, ne kažu koja je to vlast i koji vladika nagnao mezimca "elite" Gorana Jevtića da uništi jedan mladi život u toaletu somborskog pozorišta, o čemu su uglavnom ćutali? Neće. Jer, oni sve, pa i ovu potonju golgotu Milene Radulović koriste da nas pljunu u lice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima