RADOVAN VUJOVIĆ PODRŽAO BIVŠU DEVOJKU MILENU: Ona je neustrašiva, znam na šta je sve sposobna - ovo je šokantno i potresno i bolno!

Novosti onlajn

18. 01. 2021. u 21:32

РАДОВАН ВУЈОВИЋ ПОДРЖАО БИВШУ ДЕВОЈКУ МИЛЕНУ: Она је неустрашива, знам на шта је све способна - ово је шокантно и потресно и болно!

Foto: Printscreen/Instagram

BIVŠI dečko Milene Radulović, glumac Radovan Vujović rekao je da je ona jedna hrabra, istrajna, neustrašiva žena i da kad je čuo potresnu priču ni jednog trenutka nije imao dilemu koga da podrži.

Na pitanje kako je reagovao kada je čuo da je glumica Milena Radulović prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje odgovorio je da je na to reagovao kao i svako normalan.

- Naravno da je to sve za mene bilo, i dalje jeste, i šokantno i potresno i bolno. Pošto sam sa Milenom bio u vezi preko četiri godine i pošto je jako dobro poznajem kao čoveka ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Radulović.

Objasnio je da mu je drago što je podrška masovna i što dolazi sa različitih strana.

Foto: V. Danilov/Printscreen

- To što su uradili Milena i te devojke ispred kojih je ona stala je apsolutno herojski čin za koji je potrebna hrabrost koju retko ko od nas ima ako ćemo da budemo iskreni - rekao je glumac.

Na pitanje da li je iznenađen što se Milena odvažila na tako nešto odgovorio je odrično.

- Milena jeste neustrašiva. Ona je hrabra jedna žena, istrajna. Vest je bila šok zato što je sadržaja takvog kakvog jeste, ali taj njen potez za mene uopšte nije bio iznenađenje, jer znam ko je ona, znam na šta je sve sposobna - rekao je on u emisiji "Među nama".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)