ADVOKAT MIKE ALEKSIĆA ZA "NOVOSTI": Evo šta je profesor glume rekao na saslušanju

S.J.M.

18. 01. 2021. u 21:59

MIROSLAVU Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Na ovu odluku on se može žaliti u roku od tri dana.

АДВОКАТ МИКЕ АЛЕКСИЋА ЗА НОВОСТИ: Ево шта је професор глуме рекао на саслушању

Foto: Printskrin

Kako smo saznali Aleksić nije komentarisao određivanje pritvora, jedino se navodno čudi šta ga je snašlo. Prema našim informacijama u tužilaštvu je negirao da je počinio radnje koje mu se stavljaju na teret. On je inače osumnjičen za osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih koje je počinio nad šest devojaka.

- Na saslušanju je rekao svega nekoliko rečenica. Nije detaljisao. Ukratko je kazao da negira delo i naveo da ne zna zašto su ga te devojke optužile i to posle toliko godina - kaže naš izvor.  

Aleksićev advokat Nemanja Jolović kaže nam da su optužbe protiv njegovog branjenika ozbiljne:

- Ja i njega i njegovu ženu poznajem dugo godina i ne mogu da poverujem da je uradio to za šta ga sumnjiče. Videćemo sa kakvim će dokazima izaći tužilaštvo. Očekujem da krajem nedelje počne saslušanje i oštećenih. Tek kad se to završi i vidim spise moći ću nešto određenije da kažem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)