ZAŠTO SU DECA TRPELA MIKU ALEKSIĆA? Poznati glumac dao odgovor - evo šta ih je sprečavalo da progovore

Novosti online

19. 01. 2021. u 12:18

ЗАШТО СУ ДЕЦА ТРПЕЛА МИКУ АЛЕКСИЋА? Познати глумац дао одговор - ево шта их је спречавало да проговоре

Foto: Printscreen

ISPOVEST glumice Milene Radulović, koja tvrdi da ju je u 17. godini više puta silovao učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a glumac Slobodan Ćustić otkrio je zbog čega su deca odlazila u tu školu.

- Trpele su jer su tu došle iz veličanstvenog razloga.... dolaze iz dobrih namera. Želele su da se bave umetnošću - izjavio je glumac u jutarnjem programu TV Pink. 

O Mikinoj pedagogiji se nije mnogo govorilo, a smatrao se za vrlo strogog profesora.

- Čuo sam da je imao drugačiju pedagogiju prema đacima. On je od njih pravio dobre glumce, a ništa slično se ranije nije pričalo - rekao je Ćustić. 

Kako je dobro poznato da su umetnici "slobobodne duše", za osobađanje postoje različite metode, a glumac je prokomentarisao loše pristupe kao i zloupotrebu istih. 

Foto: Igor Marinković

- Ti bi sada trebalo da se oslobodiš, cela klasa bi trebalo da se skine gola. To sve može da se uradi na neki mnogo drugačiji način. To je sad avangardni, moderni pristup. Kada se traži od cele klase, posle to kreće individualno - rekao je Ćustić.

- Dete koje je maloletno, čim roditelj ne može da dođe da vidi o čemu se tu radi znači da tu nešto ne valja - istakao je glumac, osvrnuvši se na priče da časovima glume roditeljima pristup nije bio dozvoljen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)