TVRDIM DA MIKINA ŽENA NIŠTA NIJE ZNALA: Đorđe David se čuo sa Biljanom Mašić - Ovo je pakao za mene!

Novosti online

19. 01. 2021. u 13:43

ТВРДИМ ДА МИКИНА ЖЕНА НИШТА НИЈЕ ЗНАЛА: Ђорђе Давид се чуо са Биљаном Машић - Ово је пакао за мене!

Foto: Printscreen

NAKON što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u javnost iznele bolne detalje o silovanju i zlostavljanju koje su doživele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, ovim povodom oglasio se i muzičar Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika Aleksićeve škole glume.

 Uz to, Đorđe je sa Aleksićevom suprugom Biljanom Mašić kolega sa klase na Akademiji.

- Meni je Mika posle mog pokojnog oca bio prvi autoritet. Ovo je pakao za mene. On je za mene bio heroj mog sazrevanja i ne kapiram šta se desilo u njegovoj glavi da dođe do ovoga - rekao je Đorđe David za "Grand Online", a zatim dodao da se čuo sa Biljanom nakon što je Mika Aleksić priveden, te da tvrdi da ona nije znala ništa o zlostavljanju.

- Rekao sam joj da na mene može da računa 24 sata. Mala Radulovićka je bila kod Biljane na klasi, znam je od 14. godine i odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala. Neki kažu da ne postoji šansa da ne saznate tako nešto, ali postoje ljudi koji vode dvostruki život - tvrdi Đorđe David.

- Milena Radulović je doživela ozbiljno olakšanje i kamen sa svoje duše skinula, a Biljana ga je dobila. Postoji ono što se zove poverenje i verovanje a nikada možda ne upoznamo osobu prekoputa sebe. Ne želim nikada da izneverim moju Anu, Stašu (suprugu i ćerku), i bilo koju prijateljicu. Sud će reći svoje, jedva čekam razrešenje - završio je David.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Jana

19.01.2021. 16:15

Majka sam zenskog deteta i zao mi je mlade glumice ali jedna stvar mi nikako nije jasna.Godinama trpis seksualno zlostavljanje od profesora i upisujes fakultet dramskih umetnosti kod njegove supruge.Student je generacije bas kod njegove supruge.Normalno bi bilo da se sklonis od takvog coveka ,a ona nastavlja kontakt i ako nista drugo samo vidjanje profesorke njegove supruge mora da te uzruja.Puno stvari je ovde nejasno,sto novinari mogu da ti stave beleg to niko ne moze.

Slavko

19.01.2021. 19:32

@Jana - E Majko ženskog deteta!!!Cela poenta priče je da on nije smeo da ih polno uznemirava i siluje jer je to krivično delo pa sve i da su one njega progonile, jurile i želele seks sa njim

Sofi Marso

20.01.2021. 21:39

A gde je odgovornost roditelja?da nikada ni jedan ne primeti i ne preduzme nista?...ovo je kolektivna odgovornost.tice se svih nas.sta mi to radimo kao ljudi,pogresno

Natasa

21.01.2021. 16:25

E ovaj DzordzeDavid brza sa tvrdnjama,kaze njegova zena nije znala nista,a deca kazu da je ona bila prisutna vise puta kad su deca maltretirana,a da je saginjala glavu i cutala,ko zna sta je ona trpela kuci i zasto.