OGLASILA SE IVA ILINČIĆ: Istina oslobađa dragi prijatelji - konačno nemam čega da se stidim!

Novosti onlajn

18. 01. 2021. u 22:29

NAKON velikog priznanja da je i ona jedna od žrtava seksualnog uznemiravanja profesora glume Miroslava Mike Aleksića, na Instagramu se oglasila mlada glumica Iva Ilinčić.

ОГЛАСИЛА СЕ ИВА ИЛИНЧИЋ: Истина ослобађа драги пријатељи - коначно немам чега да се стидим!

Foto: Instagram

- Istina oslobađa dragi prijatelji. Konačno smo progovorile.

- Hvala Mileni što je neviđeno hrabra i što je povela ovu borbu. Što nas je uverila da pravda ipak postoji. Hvala mom tati legendi što sam ja njegova princeza i koji je učinio sve što je mogao da sve ovo prestane. Hvala devojkama koje su sa nama ostale do kraja. Hvala Vesni Gašić, zapamtite to ime i prezime. Hvala i svim devojkama koje nisu istupile i plaše se, znam kako se osećate; godinama sam bila kao vi. Hvala mojim prijateljima, porodici i mom Fići zmaju ❤️

- Konačno se ne stidim i nemam čega da se stidim i briga me. Sramota nije moja. Budite hrabre jer stvarno NISTE same. Obećavam❤️ - napisala je mlada glumica na svom Instagram profilu.

Iva Ilinčić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

GenKrga

18.01.2021. 23:49

Nusic je najbolje opisao Srbe. Pavic ga je nadgradio. Nazalost takvi smo i zato nam je tako. Nemamo nacionalni okvir. Poruka i Nusica i Pavica je Nacionalni okvir. A mi to nemamo.

oslobadjanje

19.01.2021. 02:04

istina je ono zbog čega čovek sebe poštuje a to je najbitnije.Slobodan je samo onaj koji sebe poštuje makar ga svi omalovažavali.