JOVANU JOKSIMOVIĆ RODITELJI ŽELELI DA UPIŠU U ŠKOLU ALEKSIĆA: Kada su završili razgovor sa njim rekli su samo - "Ne pada nam napamet!"

Novosti onlajn

18. 01. 2021. u 20:37

ЈОВАНУ ЈОКСИМОВИЋ РОДИТЕЉИ ЖЕЛЕЛИ ДА УПИШУ У ШКОЛУ АЛЕКСИЋА: Када су завршили разговор са њим рекли су само - Не пада нам напамет!

Foto: Instagram

VODITELJKA Jovana Joksimović (39) istakla je jutros da joj je majka tokom prethodnog dana u razgovoru rekla da su ona i Jovanin otac planirali da je upišu u školu Miroslava Mike Aleksića (68).

Kako je istakla, majka joj je rekla da im "nije palo na pamet" da to učine, nakon razgovora koji su imali sa Aleksićem.

- Ja sam juče, recimo, pričala sa mojom majkom i meni mama kaže "Pa mi smo išli na razgovor, ja i tvoj otac. Nije nam palo na pamet da te upišemo kada je rekao da nema kontakta uopšte sa njim i da mi ne treba njega nikad da pitamo kako je tebi u školi, da se to nas ne tiče - rekla je Jovana pred kamerama ovog jutra.

- Za moje roditelje je, recimo, to bila tema svih tema - kako ja da dam malo dete u ruke nekome i da ne znam šta taj neko sa njim radi. Roditelji su na to pristajali - dodala je voditeljka.

Podsetimo, poznata mlada srpska glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva, te da se silovanje ponavljalo.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Krga

18.01.2021. 23:23

Skola ovog nesrecnog Mike Aleksica je akreditovana od strane drzave Srbije. Tako da ostecena strana treba pravdu da trazi na izvoru problema koji se zove akreditaziono telo za privatne skole. Monstrum je jos jednom banana drzava Srbija koja nije u stanju da funcionise.