BRAT POKUŠAO DA IZVUČE GORANA, ALI GA JE VODA POVUKLA: Detalji utapanja mladića (19) na divljem kupalištu kod Novog Kneževca

R.Š.

30. 08. 2020. u 16:34

NA jezeru koje je nastalo kopanjem peska, a nalazi se između Crne Bare i Mokrina, u subotu popodne utopio se Goran Ostojić ( 19) iz sela Podlokanj, u opštini Novi Kneževac.

БРАТ ПОКУШАО ДА ИЗВУЧЕ ГОРАНА, АЛИ ГА ЈЕ ВОДА ПОВУКЛА: Детаљи утапања младића (19) на дивљем купалишту код Новог Кнежевца

Foto: Rada Šegrt

On se sa mlađim bratom i prijateljima kupao u ovom jezeru i pored upozorenja da su zabranjeni ulaz u vodu i kupanje, kao i da je reč o privatnom posedu. Ovo jezero udaljeno je šest kilometara od Podlokanja, gde je mladić živeo sa rodizeljima , tri brata i mlađom sestrom.

Kako „Novosti“ saznaju Ostojić je bio neplivač, pa ga je brat upozoravao da ne ulazi u vodu, jer na dnu jezera ima mnogo rupa. Međutim, on je želo da se okupa, a kada je zagazio do pojasa okliznuo se, pao i odjednom nestao.

- Iako je brat doplivao do njega, uhvatio ga za ruku i pokušao da ga izvuče, nije uspeo. Nije mogao da ga izvuče ni onda kada mu je pomagao njihov drug koji je s njima bio na kupanju. Jednostavno ga je voda povukla i za tren je nestao. Kada sam telefonom obavešten šta se dogodilo, otišao sam iz sela na jezero s jednim momkom koji je dobar plivač, on je zaronio i na dubini od dva metra našao Goranovo telo – ispričao je ujak stradalog mladića.

Pozvana je Hitna pomoć, ali kada su stigli lekari samo su konstatovali smrt. Telo utopljenika poslato je u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad radi obdukcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a