"IMAO JE NEKI ČUDAN POGLED - IGRAO SE SEKIROM" Meštanka sela kod Vršca otkrila šta joj je dečak ispričao nakon što je pobio jaganjce

Novosti onlajn

13. 03. 2024. u 13:21

"STAJAO je nasred ulice, sa krvavom odećom. Pozvala sam ga da uđe kod mene u radnju, dok ne dođe policija i tada sam ga pitala: "Šta si to radio?", na šta mi je on samo kratko odgovorio: "Igrao sam se sekirom"... Imao je neki čudan pogled, nije mnogo pričao."

ИМАО ЈЕ НЕКИ ЧУДАН ПОГЛЕД - ИГРАО СЕ СЕКИРОМ Мештанка села код Вршца открила шта јој је дечак испричао након што је побио јагањце

Foto: Novosti

Ovim rečima komšinica priča o maloletniku M. Ž. (13) koji je u ponedeljak u selu Markovac nadomak Vršca ubio sekirom 12 jaganjaca u toru. Zločin je otkrio vlasnik ovaca, koji je, ne sluteći šta će ga zateći u štali, otišao da obiđe stado. Kada je ušao, usledio je šok - 12 mrtvih jagnjića ležalo je u lokvi krvi, piše Blic

Foto: J.J.Baljak

- Stalno je bežao od kuće, nije se znalo gde spava. Krao je po kućama lovaca, uzimao je patrone za puške i ko zna šta sve. Nije puno pričao, uvek je imao neki čudan pogled. Videlo se da nešto nije kako treba - tvrdi zabrinuta komšinica.

Ističe i da uhapšeni dečak ima još tri brata i jednu sestru.

- Najstariji brat mu je u zatvoru zbog seksualnog zlostavljanja starije sestre. Drugi brat mu je pobegao od kuće, a treći čuva krave u nekom selu. Cela porodica je problematična - navodi ona.

Napominje i da je maloletnik pričao kako će ubiti Peđu i Violetu, ljude koji se brinu o njemu, kako bi otišao u zatvor.

- Pričao je kako će ih ubiti i da će nakon toga otići u zatvor, jer mu je najstariji brat rekao da su dobri uslovi i da se tamo lepo živi. Ranije je živeo kod majke bez prozora, ona je stalno dovodila neke muškarce, ko zna kakve traume su mu ostale i šta je sve preživeo - tvrdi ona.

Dodaje i da je dečak sve priznao policiji, te je otišao zajedno sa njima da im pokaže i sekiru kojom je izvršio ovaj jezivi zločin.

S obzirom na to da dečak još nema 14 godina, o događaju je obavešten dežurni tužilac, Više javno tužilaštvo Pančevo.

U međuvremenu, M. Ž. je prevezen u Klinički centar Vojvodine na Kliniku za psihijatriju, Odeljenje za dečju psihijatriju i adolescentsku psihijatriju.

Uviđajem je utvrđeno da niko od porodice maloletnika ne poseduje oružje, te da je zločin izvršen sekirom koja je zaplenjena.

BONUS VIDEO:

MASAKR KOD VRŠCA: Dečak (13) sekirom ubio 12 jaganjaca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave