PODVOŽNJAK – CRNA TAČKA U VRŠCU: Najavljena izgradnja novog trotoara, radi veće bezbednosti pešaka

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

07. 03. 2024. u 20:05

PODVOŽNjAK na Beogradskom putu predstavlja jedinu crnu tačku u saobraćaju u Vršcu.

ПОДВОЖЊАК – ЦРНА ТАЧКА У ВРШЦУ: Најављена изградња новог тротоара, ради веће безбедности пешака

Foto: Grad Vršac

Zato je njegovo uređenje, koje je započeto ove sedmice, od velikog značaja za podizanje bezbednosti i pešaka i vozača motornih vozila.

JKP „Drugi oktobar“ najpre je orezao stabla i visoko rastinje, koje je najviše smetalo pešacima, koji tuda svakodnevno prolaze na putu do posla u industrijskoj zoni i na benzinskim pumpama.

Uporedo, „Sremput“ je očistio odvodne kanale, kako bi se obezbedio slobodan protok atmosferskih voda i na taj način sprečilo plavljenje niskog terena ispod podvožnjaka, što je bio čest slučaj pri malo jačim kišama.

Takođe, bedemima su ojačali padine, a u narednom periodu će uraditi i novi trotoar i postaviti zaštitnu ogradu, radi dodatne bezbednosti pešaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo