POLOMLJENO STAKLO, SRČA PO LOKALU: Slike haosa na Ceraku - dvoje dece među troje povređenih, u kafić uleteo saobraćajni znak (FOTO)

Novosti online

08. 02. 2024. u 22:10

Tri osobe, među kojima dvoje dece, dečak i devojčica, povređene su kada je večeras u kafić na Ceraku uleteo saobraćajni znak!

ПОЛОМЉЕНО СТАКЛО, СРЧА ПО ЛОКАЛУ: Слике хаоса на Цераку - двоје деце међу троје повређених, у кафић улетео саобраћајни знак (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/moj_beo_grad

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, saobraćajni znak je bio postavljen na rupi u putu, kako bi upozorio vozače. Nesreća se dogodila kada je jedno vozilo, verovatno neprilagođenom brzinom, proletelo i zakačilo znak koji se bukvalno katapultirao. udario prvo u parkiran automobil i zatim velikom brzinom u izlog kafića!

- Mlađi momak upravo pokupio znak sa ulice koji je bio stavljen na rupu koji je označavao da je tu rupa. Prošao je velikom brzinom pri udaranju znaka znak je udario u parkiran auto i odleteo u kafic. Polomljeno pola kafića. U pitanju je Boa Vista kafić na Ceraku. 3 osobe su povređene od kojih su 2 maloletne - dečak i devojčica - navedeno je u postu na Instagramu.

Kako se navodi, svuda je polomljeno staklo, srča po lokalu, a ljudi su uznemireni.prilikom je mladić "katapultirao" znak sa ulice direktno u kafić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave