PRED TUŽIOCEM ĆUTAO: Produžen pritvor Gregoru N. (36) iz Temerina osumnjičenom za teško ubistvo

Lj.P.

01. 02. 2024. u 12:30

GREGORU N. (36) iz Temerina, osumnjičenom da je krajem decembra prošle godine, udarcima sekirom, usmrtio oca Mihalja N. (76), rešenjem Višeg suda u Novom Sadu, produžen je pritvor do 24 februara.

ПРЕД ТУЖИОЦЕМ ЋУТАO: Продужен притвор Грегору Н. (36) из Темерина осумњиченом за тешко убиство

FOTO: Lj.P.

On je uhapšen pod sumnjom da je počinio teško ubistvo, a na saslušanju pred Višim javnim tužiocem nije želeo da iznese svoju odbranu i iskoristio je zakonsko pravo da se u ovoj fazi postupka brani ćutanjem.

Tragedija se dogodila u praznično Božićno veče, u noći između 26. i 27. decembra 2023. godine u porodičnoj kući u Ulici Radnoti Mikloša sa brojem 3 u Temerinu, gde su zajedno  živeli otac i sin.kada je porodica proslavljala katolički Božiž. Između oca i sina je, kako se sumnja došlo do svađe, koja je pošla po zlu i završila se tragedijom.

Pojedine komšije ispričale su da ništa nisu čuli niti videli, i da su za tragičnu Mihaljevu smrt saznali ujutro kada su ispred njihove kuće videli kola policije, a zatim i forenzičare.

Za Mihalja su rekli da je bio dobar komšija i da nikada nije pravio nikakve probleme, dok su za njegog sina, sada osumnjičenog, naveli da je bio sklon alkoholu i da je tada bio problematičnog ponašanja.

Poznanik ubijenog čoveka je posle saznanja šta se dogodilo,  ispričao da mu je poznato da je  sada pokojni Mihalj do penzionisanja radio u Rafineriji kao portir, i da je na posao odlazio i u vreme bombardovanja 1999. godine.

- Kada je jednom pala bomba na Rafineriju, njegova portirska kućica je usled detonacije odletela pet metara u vazduh, i on je srećom, preživeo – pričao nam ovaj poznanik nesrećnog čoveka. - Eto, tada je to preživeo, a sada je ubijen u svojoj rođenoj kući. Strašna je ovo tragedija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)