UBICA IZ KRUŠEVCA MEŠAO LEKOVE I ALKOHOL? Osumnjičen za smrt Ivana Krtolice presretao ljude na ulici, viđen i pored žrtvine kuće (FOTO/VIDEO)

S.BABOVIĆ

06. 10. 2023. u 20:19

BOJAN Misaković (34), koji je osumnjičen za surovo ubistvo Ivana Krtolice(41) u Kruševcu, neposredno pre zločina uzimao je bromazepam i alkohol, novi su podaci koji su se pojavili u istrazi, saznaju "Novosti".

УБИЦА ИЗ КРУШЕВЦА МЕШАО ЛЕКОВЕ И АЛКОХОЛ? Осумњичен за смрт Ивана Кртолице пресретао људе на улици, виђен и поред жртвине куће (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

-Za sada ima indicija da je uzimao lekove za smirenje i alkohol, a radiće se i dodatna toksikologija, kao i veštačenja, koja treba da rasvetle slučaj-navodi izvor "Novosti".-Krivično delo se u ovom trenutku kvalifikuje kao "teško ubistvo na podmukao način".

Kako su "Novosti" objavile, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu, branio se ćutanjem,a kako se moglo čuti, nije se,navodno,psihički osećao najbolje.Njemu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Drugi izvor "Novosti" navodi da je Misaković, kako smo više puta objavili, od ranije poznat organima gonjenja, pre ubistva tumarao po gradu, a novi detalji ukazuju da je bezmalo tražio problem. Više svedoka videlo ga je u ulici Milana Jugovića nedaleko od paba gde se dogodilo ubistvo i čak, nedaleko od kuće ubijenog Krtolice,kod stare pijace.

-Obraćao se ljudima sa nekim nesuvislim pitanjima, kao da je bio drogiran-iznosi još jedan izvor "Novosti".-Započinjao je razgovor sa nepoznatim prolaznicima, raspitivao se bez logike i smisla o njihovoj imovini.

Od Misakovića su, izvesno, zazirali mnogi i u rodnom Kukljinu, gde je umeo da živi sa nanogicom zbog kazne,a gde nije živeo poslednjih godina, od kako se ženio. Brak ga, očito, nije smirio, jer je nastavio sa problematičnim ponašanjem. 

-Roditelji su mu preminuli maltene od muke, ostao mu je samo brat-kažu sagovornici "Novosti" iz Kukljina.-To što je imao tetovaže i kačio te slike po fejsbuku nije ni bitno, strašno je ono što je radio u stvarnom životu.

U pab gde se u sredu oko 22,50 dogodilo užasno ubistvo ponašao se neprilično, što je za "Novosti" otkrilo više svedoka,a potvrdila dva nezavisna izvora. Ivanovo društvo koje se okupilo da odgleda utakmicu, počelo je da dobronamerno opominje osumnjičenog i poziva da zajedno popiju piće, kako bi se smirio. Misaković je,međutim, uzeo nož, prošao pored dva lica i sečivo zario nesrećnom čoveku direktno u vrat. 

Kako su "Novosti" otkrile, nekih 400 metara dalje pokušao je da upadne u drugi kafić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

-Došao je sa okrvavljenim nožem, a kada su ugledali prizor, vlasnik i gosti su zaključali lokal i pozvali policiju, po čijem dolasku je osumnjičeni bacio nož i legao na asfalt-naveo je izvor "Novosti" za "Novosti", iz tog lokala, koji dodaje da gostima nije bio poznat osumnjičeni.

Žrtvu su, međutim, znali kao dobrog dečaka iz komšiluka i kasnije, kada je odrastao, kako ga je i majka za "Novosti" opisala "najtopliju dušu" u Kruševcu. Sada se svi pitaju da li je moguće da je ubijen potpuno nevin, pristojan čovek,dobri "Krta", kako su ga zvali najbliži i kako je moguće da je do zločina uopšte došlo? Odgovori na ova pitanja zaslužuju bar jednu, ako ne i više istraga. To se, na prvom mestu, duguje ubijenom Ivanu Krtolici. 

Ivan Krtolica biće sahranjen sutra u 13 časova na gradskom groblju u Kruševcu.

BONUS VIDEO - VIDEO SA MESTA UŽASA U NIŠKOJ BANjI: Dečak pronađen mrtav - policija na terenu


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić