OVO JE DEČAK (13) KOJI JE SEKIROM NAPAO KOMŠIJE: Majka u kući nađena sa krvavom glavom, sin izboden trčao po pomoć (FOTO)

Novosti online

14. 05. 2023. u 12:48

DEČAK A. L. (13) iz sela Radojevo, sinoć je sekirom napao V. S. (57) i njenog sina M. S. (17).

ОВО ЈЕ ДЕЧАК (13) КОЈИ ЈЕ СЕКИРОМ НАПАО КОМШИЈЕ: Мајка у кући нађена са крвавом главом, син избоден трчао по помоћ (ФОТО)

Foto: fejsbuk printskrin

Ispred kuće u kojoj je živeo sedamnaestogodišnji mladić sa svojom porodicom stoji policijska traka.

Komšije o ovoj porodici imaju samo reči hvale.

- Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu. Njen sin ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu - reči su meštanke R. L. koja je dobro poznavala porodicu ranjenih.

Foto: fejsbuk printskrin

 

Sekirom udarao majku i sina

Mladić M. S. (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka V. S. sa povredama glave.

- Njih je sekirom napao A. L. (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život - kaže izvor za medije.

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako se nezvanično saznaje, ocu maloletnog dečaka K. L. (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv N. T. (32), majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

(Blic)

BONUS VIDEO - Kuća u kojoj je dečak (13) sekirom napao majku i sina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!