MISTERIOZNI nestanak Beograđanke Ane Volš (39) u SAD, praćen bezbrojnim konstrukcijama i pričama, u ovu nas je godinu uveo uz najbolje podsećanje da živimo u svetu u kome vlada sveopšta "rijalitizacija" svega, pa i misterija ili - zločina.

Marco

15.01.2023. 08:50

Sve pohvale prof Ivani za interviju iako mislim da je zasigurno imala da kaze jos toga i da je rekla.Uputio bih i vama svaku vrstu pohvale za clanak da niste odmah isti dan objavili jos onoliko natpisa o toj nesretnoj zeni.Zasto ne poslusate i ne skinete botove vezane za slucaj ? U svakom slucaju objavili ste vise nego interesantan clanak i hvala za to.

Ljuba

15.01.2023. 10:34

Fenomen star koliko ljudsko drustvo - poistovecivanje sa patnjom drugih da se napravi odmak od sopstvene patnje, pa kao da je nama lakša naša. I kao i potreba da se bude bezbedno plašen strašnim stvarima koje se nekom događaju drugde, pa otuda gledanje horor filma u bezbednom mraku filmske sale. Samo sto treba razlikovati fiktivno od stvarnog i saosecati sa onima koji pate i raditi na tome da se smanji nepotrebna patnja i prihvati nesto sto je deo života - bol, gubici, tragedije.