DETALJI PORODIČNE DRAME U VRANJU: Nasilnik godinama maltretirao suprugu (VIDEO)

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

24. 03. 2022. u 11:12

U VRANjU u Ulici Maksima Gorkog, gde se noćas desila tragedija kada je D. P. zario kuhinjski nož u predelu stomaka svojoj supruzi i povredio obe ćerke koje su pokušale da zaštite majku, prepričava se na ulicama ovog mirnog dela grada.

ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ДРАМЕ У ВРАЊУ: Насилник годинама малтретирао супругу (ВИДЕО)

Foto: J. S.

Komšije su saglasne u jednom, da je povređena žena godinama trpela nasilje, ali opet svi su u šoku da je porodični sukob došao do toga da joj se bore za život lekari.

Čak i majka nasilnika, sa kojom smo nakratko razgovarali, o snaji ima samo reči hvale i kaže da ne može da veruje da je rodila čoveka koji je mogao nožem da napadne jednu divnu ženu, majku njegove dece. Ona za sve krivi alkohol kome je Dragan bio sklon.

U međuvremenu vranjska policija se oglasila saopštenjem za javnost u kome navode detalje pokušaja ubistva.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. P. (1977) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je sinoć, nakon rasprave, u porodičnoj kući u Vranju nožem ubo četrdesetpetogodišnju suprugu, nanevši joj teške povrede.

Takođe, povređene su i njihove dve ćerke koje su pokušale da zaštite majku. Lekarska pomoć ukazana im je u Zdravstvenom centru u Vranju, a potom je četrdesetpetogodišnja žena prevezena u Klinički centar u Nišu.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.
 

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024