SUD ISPITUJE STRUČNJAKA ZA ZEMLJIŠTE: Nastavak postupka za ubistvo Jelene Marjanović

V. N.

01. 11. 2021. u 07:55

PRED Višim sudom u Beogradu za danas je zakazan nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću, optuženom da je aprila 2016. godine ubio svoju suprugu Jelenu.

СУД ИСПИТУЈЕ СТРУЧЊАКА ЗА ЗЕМЉИШТЕ: Наставак поступка за убиство Јелене Марјановић

Facebook

Prema najavama, pred većem bi trebalo da se pojavi veštak, stručnjak za zemljište, koji će se izjašnjavati o tragovima, tačnije vrsti zemlje koja je pronađena na telu žrtve, s obzirom na to da je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u Borči. Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu, negirajući delo koje mu se stavlja na teret.

Optužen je za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina i brani se sa slobode. Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je sa njima došla na nasip Crvenka.

Zoran Marjanović se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna