SNAJPER OSTAJE NA SLOBODI: Odbijena žalba novosadskog Osnovnog tužilaštva

Lj. P.

13. 09. 2021. u 21:32

NOVOSAĐANIN Slobodan Milutinović Snajper (35), osumnjičen za nelegalno oružje, u daljem postupku će se braniti sa slobode.

СНАЈПЕР ОСТАЈЕ НА СЛОБОДИ: Одбијена жалба новосадског Основног тужилаштва

Foto: Društvene mreže

Tako je juče odlučilo vanpretresno veće Osnovnog suda u Novom Sadu, odlučujući o žalbi Osnovnog javnog tužilaštva, povodom odluke suda da se Milutinoviću ne odredi pritvor do 30 dana, kako su predložili.

Ovo veće je, kako nam je rečeno, potvrdilo odluku sudije za prethodni postupak da se Milutinoviću dozvoli odbrana sa slobode.

Milutinović je zajedno sa suprugom uhapšen 5. septembra u opsežnoj akciji policije na teritoriji Novog Sada posle ubistva Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47), a prilikom pretresa više stanova i objekata, u stanu bračnog para Milutinović pronađen je pištolj za koji nemaju dozvolu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)