ŽENA JOŠ U KRITIČNOM STANJU: Nije moguće uzeti izjave od S. S. (42) I S. B. (45) posle povređivanja u Adicama

Lj. P.

14. 07. 2021. u 20:12

KAKO je došlo do povređivanja žene S. S. (42) i muškarca S. B. (45) u novosadskom naselju Adice i dalje je nepoznanica za istražitelje, ali i za javnost, jer se oboje u teškom stanju nalaze u bolnici i od njih zasada nije moguće uzeti izjave.

ЖЕНА ЈОШ У КРИТИЧНОМ СТАЊУ: Није могуће узети изјаве од С. С. (42) И С. Б. (45) после повређивања у Адицама

Foto N. Karlić

Ona je zadobila teške ubodne rane u predelu trbuha, operisana je i nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV, i kako saznajemo, njeno stanje je teško.

Nemili događaj koji se zbio u nedelju, 11. jula u prepodnevnim satima, velika je enigma i za stanare zgrade u Ulici Branka Ćopića 9a u Adicama, pod čijim krovom se odigrala krvava drama. S. S. i S. B. su sa teškim povredama pronađeni u njenom stanu na pomenutoj adresi, a sve se, kako saznajemo, dogodilo bez svedoka. Njih dvoje su, prema nepotvrđenim informacijama, navodno bili u emotivnoj vezi.

I dalje je, međutim, u sferi spekulacija da je između njih dvoje, iz nekog razloga došlo do prepirke, a onda su, kako se pretpostavlja, međusobno, jedno drugom naneli povrede oštrim predmetom. Da li se baš tako zbilo, biće poznato tek kada se od njih budu mogle uzeti izjave.

Stanovnici ove ulice i komšije vele da su se i sami našli u čudu kada su tek dan kasnije saznali šta se dogodilo, ali da im okolnosti nisu poznate.

- Tek u ponedeljak kasno posle podne smo čuli da je komšinicu i jednog muškarca Hitna pomoć odvezla u bolnicu - priča nam starija žena iz komšiluka. - Niko, pa čak ni stanari zgrade, nisu ništa čuli ni videli. Ženu poznajem iz viđenja, javljamo se jedna drugoj u prolazu, i znam da je to njen stan i da živi sama. On je, navodno, taksista, viđala sam ga da tu dolazi, ali ne znam da li zbog njegovog posla ili je išao kod ove žene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)