TELOM ZAŠTITIO UNUKE: Psi izujedali dve devojčice i njihovog dedu u selu Dobrodol u iriškoj opštini

S. KOSTIĆ

29. 05. 2021. u 19:27

ČETRNAESTOGODIŠNJU devojčicu i njenu dvogodišnju rođaku, izujedali su komšijski psi, kada su istrčali na ulicu dok je starija devojčica šetala mlađu u selu Dobrodol u iriškoj opštini.

ТЕЛОМ ЗАШТИТИО УНУКЕ: Пси изуједали две девојчице и њиховог деду у селу Добродол у иришкој општини

Foto Ilustracija S. Kostić

Prema priči komšija, koje je u petak oko 20 časova uplašila vriska, iz čeljusti pomahnitala dva psa devojčice je odbranio njihov deda Trivko S. (67) koji je i sam zadobio povrede po butini i nogama.

Drama se odigrala u ulici Ive Lole Ribara, gde su devojčice došle kod dede u posetu.

- Starija je šetala mlađu devojčicu po ulici, ispred kuće, i odjednom su se stvorili psi koji su ih počeli da ujedaju. Čim je Trivko čuo vrisku dece, istrčao je na ulicu - kao i nas nekoliko komšija, kako bi devojčice odbranili. - priča jedna od komšinica iz ove ulice koja je bila svedok strašnog događaja, dodajući da je u jednom trenutku Trivko legao na jednu od devojčica, a tada je pas počeo njega da ujeda.

- Svima je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, a da li su još tamo ne znamo. Trivko je izašao iz bolnice i on je otišao kod sina u Ledince, a i njegova žena je otišla tamo. Svi su se jako potresli - priča ova žena.

Za dva psa, jedan od njih je kane korso a drugi azijat, meštani ovog sela kažu da nije prvi put da su napali nekoga, ali da do sada nikoga nisu izujedali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)