OSUMNJIČENI DANAS U TUŽILAŠTVU: Posle ubistva Srbe Janjića (65) i bacanja bombe u bujanovačkom selu Lompardince

J. S.

09. 08. 2021. u 09:44

SRĐAN Stojković (46), osumnjičen da je u bujanovačkom selu Lompardince ubio svog komšiju Srbu Janjića (65), danas će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Vranju.

ОСУМЊИЧЕНИ ДАНАС У ТУЖИЛАШТВУ: После убиства Србе Јањића (65) и бацања бомбе у бујановачком селу Ломпардинце

Foto J. Stojković

U međuvremenu obducenti niškog Zavoda obavili su obdukciju, a rezultati će biti poslati Tužilaštvu.

Stojković je nakon što je, kako se sumnja pucao u komšiju, koji je umro na licu mesta, na njegovu porodičnu kuću bacio bombu. Tom prilikom je povređena Janjićeva ćerka i pričinjena je velika materijalna šteta. Osumnjičeni se posle nekoliko sati nakon zločina predao, pošto je prethodno policija sa njim stupila u kontakt.

Žitelji ovog malog sela u bujanovačkoj opštini ne pamte ovakav zločin. Kažu da su se pribojavali da će Stojković, koji važi za problematičnog čoveka povrediti nekog, ali da će iz čista mira pucati u nekoga nisu verovali.

- Ceo život on uliva strah svima nama. Ovde živi miroljub narod, ali smo se svi pribojavili Srđana i njegovih sinova - pričaju komšije.

Stojković je, inače, odranije poznat policiji po drugim krivičnim delima. Priča se u selu da ih je najviše plašilo što je uvek imao pri ruci neko oružje koje je držao u nelegalnom posedu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati